|
![]() |
#362 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK! Samo da pitam.. Dali bi mi pomoglo , s temperaturom da proc bacim na stock, i da undervoltam proc....?Dali bi od clock idlea(36 stupnjeva) bila sta manja temperatura?Tj. dali se ispalti? @Crash - nemoj s***e napravit, daj uci...
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo kako kod mene stoji: Idle: CPU: 38°C CPU1 :37°C CPU2 :37°C Full load: CPU: 49°C CPU1 : 48°C CPU2 : 48°C Sad jos dva n00b potpitanja... Koje gledam kao glavna temperatura i dali bi sad po ovim temperaturama mogao dici svoj E6750 na recimo 3,4GHz po ovakvim ljetnim vrucinama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
MCP nema veze sa mosfetima, nema senzora na mosfetima. Ali pregrijavanje doticnih moze dignuti temperaturu u kucistu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Temp sobe je 24, stranica otvorena, ventilator kućište je stavljen da hladi hard. Idle ![]() Load ![]() S tim da je grafa 62 bila, i proc +5,6 stupnjeva jer dok on izađe iz igre temperature padnu. Grafa u idle je nisko zbog biosa ![]() Sve je ocano ![]() Svi ventovni na max + tri ventilatora koja upalim kada ja je jako vruće, za buku ne pitajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
amd-ovi se pregrijavaju jelda ![]() ![]() moj je na 65 sa freezerom, ventom na 7V i nekom sugom od paste s tim da imam jos u kucistu 4x80mm ventove na 7V, 1x120mm 7V i 2 komada 80mm u napajanju koji se sami reguliraju stvar je sto svi ventovi ispuhuju mlaki zrak van tak da mozda ovaj senzor u linuxu kenja, trebao bi bootat u win i instalirat everest, budem to danas tokom dana pa javim sta tamo kaze ajde sad priznaj na kolko stupnjeva je tvoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#374 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prodaj grafu i kupi klimu ![]() Uzmes prst. Stavis prst na lopaticu i vrtis najbrze sto mozes. Ajde reci koji bi ti to vent ubrzao? mozes softwerski, preko potenciometra itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Već jesam ![]() ![]() ![]() ![]() Evo zadnja brutala..78c idle,92 load..izmjereno..25% vent @ 3870x2.. Proc..ugašen qfan..42 idle pod Freezerom,onda znaš koliko je sati..52 load...izmjereno @ E6750 3.2ghz 1.35V U sobi živa pokazuje 27c.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
E, imam još jedno pitanje, npr. ja kupim ovak nešt: http://www.hardveraj.hr/shop/images/...20mmSFF21D.jpg E i onda otvorim kućište i to samo prekeljim na dno kućišta i uštekam da puše, mogu li to napravit, neće se ništ dogodit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Jer kad ventilator staviš na dno kućišta samo da puše, nećeš dobit ama baš ništa, osim šta će prašinu razbacivat po kućištu ![]() Treba ti tkz "zračni tunel" da bi išta dobio ![]()
![]() |
![]() |
#381 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Soba - pakao. Slabo i može bolje sa HDD-om na spužvi ispod pasivne 7600GS, a puše S-Flex @ 800rpm. Danas je najvjerovatnije bio najtopliji dan ove godine ovdje u Hercegovini, disk je svoj max. našao na 48°C, a E6300 pod Freezerom ~ 1000rpm na 52°C za vrijeme GRID-a. Očekujem klimu sljedećih dana, a do tada -> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajd da vidim vas koji imate JMicron kontroler na ploči, pipnite ga prstom ![]() ![]()
![]() |
#388 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja bih na tvom mjestu prije provjerio temp. jezgri procesora jer su ovo nerealne temp. s takvim shrot coolerom (imao ga), jedino ako ne zivis na sjevernom polu i temp. okoline ti je trenutno 15c... Senzori ti lazu debelo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |