|
![]() |
#481 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Al ono, mala ga je držala za jaja ![]()
![]() |
![]() |
#482 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#483 |
Moderator
|
![]() |
#484 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#487 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
gledao (opet) Volcano (1997) znam da je star i da nije nešt, ali me uhvatila volja gledao Pitch black (treći puta) i Cronicles of Riddick (prvi puta) preporuka ![]() Superman returns (2006) nije baš neštom ali će poslužiti za gubljenje vremena Trading places (1983) stari ali jako dobar film Jumper (2008) dobar za pogledati jedanputa Harry Potter 5 - And the order of the Phoenix (2007) dobar, ali je premalo Emma Watson (Hermione) u filmu Legally blonde 1 i 2 ne pitajte, bilo mi je dosadno Mummy 1 i 2 opet mi je bilo dosadno National treasure 2 čak i bolji od 1 Die hard 4 (2007) jako dobro, preporuka Fast and furious - Tokio drift ako vam je dosadno gledajte, bar u nastavku su opet stari likovi Forbidden kingdom (2008) malo dosadno u početku, ali inaće ok film Futurama - The beast with a billion backs bolesno kao i uvijek - you gotta love it Get rich or die tryin' htio konačno pogledati taj film i zaklkjučak je da nije loš evo to je sve od ovog i prošlog tjedna ![]()
![]() |
![]() |
#489 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
The Bucket List - Nicholson i Freeman kao stari umiruci prdonje , ok film Cassandras dream - nije XXX , vec neka polu drama , kad sam vidio da glumi Farrel ocekivao da bi mogao biti ok , ali POC - piece od crap ... Mad Money - guba film , komedija , kak su cistacice opljackale po malo federalnu banku u sad-u , stvarno ok za pogledati |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Odlgedao the Eye - film je fora.. Jessica Albanka u glavnoj ulozi.. još jedan "mlaki" horor iz holivuda. Izgleda ameri u zadnje vrijeme nemogu napraviti niti jedan pošten horor da nije od prije napravljen od strane japanaca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
8 S vremena na vrijeme, prijatelj me podsjeti na jedan biser na koji su se mnogi nasmijali kad su gledali : Proof of Life (2000) Nokia 9110 je imala malu promociju u filmu i u citavoj strci napravili su poprilicnu blamazu sa telefonom. Ostavljam znalcima da sami prepoznaju u cemu je caka ![]() 9110 - 01 9110 - 02 9110 - 03 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
mene zanima ako mi netko moze reci koja pjesma u tokyo driftu ono kad mu japanac daje mitsubishi lancer. hvala unaprijed
![]() |
#494 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Zvuči mi ko neki pr0n ![]() Maloprije pogledao The Legend of the Drunken Master (1994), original mi se puno bolje dopao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Hejter
|
10 000 BC - odlican film , malo mi vuce na Apocalyto , ali vrijedi ga pogledati ... jedan od boljih ove godine ... pored svih americanskih smeca koje dolaze , rijetki su dobri naslovi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Brother (2000) Sonatine (1993) Kids return (1996) The Blind Swordsman: Zatoichi (2003) Violent cop (1989) Sve vrlo kvalitetni filmovi od kvalitetnog redatelja. Osobno su me se jako dojmili filmovi. Baš me zanima jel itko čuo za ovog lika još ? ![]()
![]() |
#497 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnje sam gledao je Michael Clayton i film je odličan. (imdb) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja stvarno neznam zasto je film dobio tako lose kritike (mislim da na imdb oko 5/10). Meni i svim mojim kolegama koji su ga gledali film je odlican. |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Hejter
|
Osnovna tematika , divljaci oteti od strane 'naprednijih' za neki viši cilj , i onda ih par krene po popraviti - zato jer je netko dirao u njihov mail dio svemira ![]() Takodjer pogledao jucer 21 , film o brojanju karata i varanju kasina , i ok je za utuci 2 sata vremena ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Evo pogledao jucer na Premiere-u Gone baby gone iz 2007. i mogu reci da mi je film bio odlican... http://www.imdb.com/title/tt0452623/ Dok naprimjer The List (2007.) bi po meni trebalo zaobici u dosta sirokom luku...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Unregistered User
|
pogledo sam danas "superhero movie". film je komedija i stvarno je dobar ![]() evo jedna dobra scena iz filma http://www.youtube.com/watch?v=Zp9Ik0H7Gqs |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Moderator
|
Yep, također se slažem za Superhero movie. Parodija na spidermana i čist mi je bio dobar film za razliku od par zadnjih komedija što sam pogledao ![]() Za danas il sutra sam si pripremio film Pathology. Valjda će biti ok...
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Lola rennt / Run, Lola, Run Njemačka kinomatografija skoro svaki put oduševi, pa zaboravim kako im je jezik ogavan. Lola uber alles! Franka Potente ![]() Pathology Ponad'o se Alyssa Milano i onaj heroj na kraju 2-3 vruće scene, a od kvalitetnog filma ništa, jedino blijeda kopija Saw / Hostela i sličnih. ... Taxi Driver Sa Scorseseom čovjek ne može fulati. Odličan film, što sam gledao De Nira u raznim ulogama, uz Good Fellas ovu je najbolje odradio. Dođe čovjeku da se zamisli. Fino je viditi i Cybill Shepard u mlađim danima, ali De Niro je briljirao. IMDB Top 250: #35 ![]() Travis Bickle: All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. I go all over. I take people to the Bronx, Brooklyn, I take 'em to Harlem. I don't care. Don't make no difference to me. It does to some. Some won't even take spooks. Don't make no difference to me. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Hejter
|
Charlie Bartlet - ovaj film je apsolutno 0 , najgore utrosenih sat i pol ove godine ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
|
Gledao upravu Untraceable film je super, zaslužuje da se pogleda. @Fleks- Pogledaj pa ćeš vidit koji OS koriste hackeri/stručnjaci, a koji djeca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|