|
|||||||||||
|
|
#13771 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sram Vas bilo. Čim ne pratim redovito Žderonje mam me ogovarate. Nego di se ide i kam. Trenutno su mi vikendi free. Usput da napomenem da sam maloprije pospremio 3 kile srnetine za gulaš u škrinju. Nije mi.to. ![]()
|
|
|
#13773 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
|
|
|
|
#13774 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#13775 |
|
JDM
|
|
|
|
|
|
|
#13776 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
#13777 |
|
JDM
|
Bi volio, a? ![]() Cuj ak bu vruce maher, hamm i ja smo goli na plazi, a ti i buljo se slobodno derite spasimo kitove ![]() ![]() Ajde idemo se dogovorit vise. Evo javlja i srale da bi doso. Najbolje da svako nesto donese i onaj koj ide sa autom da isfura rostilj i ugljen i frizider prenosni za pijacu. |
|
|
|
|
|
#13779 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#13780 |
|
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#13782 |
|
Prečupavi mod
|
|
|
|
|
|
#13783 |
|
Super Moderators
|
Đu pije topli Tuborg da uštedi-prije ga pukne ![]()
|
|
|
#13784 |
|
Guest
|
Debracinke sa krumpacem u protvanu, te konacno nakon dugo vremena mahune salata sa ekstra cesnjakom. Prvi put ju napravio da me zgaravica nije copila poslije. Wehoo :P |
|
|
|
#13785 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a sada ga i ti jebeš kg, kn, gb, tb, mb. kb itd..to je sve tu negdje ![]() nije tuborg je bio ladan (od cure frižder..bude ona platila sturuju ) ima na akciji u konzumu 4x0,5L cca 23kn |
|
|
|
|
|
#13786 |
|
Super Moderators
|
Hamm-tebe bi primili u ŽOZ i bez pristupne članarine ![]() Netko je spomeno šalatu od mahuna? Mljac, još sa kiselim vrhnjem... ![]()
|
|
|
#13788 |
|
Super Moderators
|
Mislim da za večeru bude sir i vrhnje. Ali mi nekak pusto zgleda bez suhomesnatog ![]()
|
|
|
#13790 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Kako sam to u jednom danu u dva obroka uspio potamaniti (zazelio se izgleda ) tako imam feeling da cu sutra to ponoviti ![]() |
|
|
|
|
#13791 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#13792 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#13793 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
#13794 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jedem marelice ..predobre sua doma imam kolača s ribizlima koji su isto prefini (sama sam ih pekla )
|
|
|
#13795 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#13796 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
gle ekipa,daj fakat da slozimo taj rostilj,evo ja budem dragovoljac piroman koji guli za rostiljem ,a klopa pa kaj ja znam,mogli bi ono svako isfura nekaj,ko da je tesko svakom od nas otici po kilu dve nekog mesa i jedan kruh ,skupi se lova za gajbe i dobri smo :Ptak nam je organizacija najjednostavnija ![]() |
|
|
|
|
|
#13797 |
|
Super Moderators
|
Ja bi rado vidio Fleksa u toplesu ali još ne znam dal bum bil u Zagrebu...
|
|
|
#13800 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jeste jeli vi kad home made burek? Ja sam danas na poslu gladovao jer je supruga javila da pravi burek! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|