|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kasda pomoČ, hitno!!! :)
este mucho traffico, uno... uno accidente ![]() nego ako ja sad ne odem popit čašu rakije i zalijem to sa solo mladim lukom - neće nitko. naime glupa kasdetina mora ići u (teško za vjerovat) funkcionalni router mod i konekcija je napravljena, veza radi sve 5 i sve 6, surfam pron znači. problem nastaje kad ugasim uređaj i ponovo upalim - neta nema, dns servere nije prepoznao i generalno dijagnostika kaže da user i pass nisu ok. on teh other hand postavke su sve zapamćene, user piše, pass piše, zapravo dosta je da prođem onaj "wizard" u editiranju 0/33 konekcije na next-next bez ikakvog editiranja postavki, restartam kasdu i opet sve radi normalno. pošto je to uređaj jedne mlade dame, sama spomen web konfiguracije ne dolazi u obzir, isto tako kad dođe doma spojiti uređaj ukoliko ne prođe next-next neće imati neta, da ne pričam o nestancima struje i sl. jel ima lijeka ovom svemirski glupom komadu hardvera ili što jače u zid s njim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Premda je zadnje predloženo najbolja opcija (npr. zamisliš da je Mudrinić il njegova slika na zidu gdje zvizneš s Kasdom). Jel T-Coma fw u njoj? Da probaš one procedure iz Biblije da je oslobodiš MaxTv zla? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma sve jasno, ali ako ima netko sličan problem i rješenje, bilo bi lijepo da nisam sat vremena proveo gledajući glupu web konfiguraciju bez ikakvih konkretnih rezultata. to kaj ona radi u ruter modu do idućeg gašenja me ne zadovoljava ![]() zvao u t-com szk i veli tip gle to ti je drek koji je zamišljen da dela ko glupi modem i bilo koja naprednija funkcija od toga tipa održavanje stalne konekcije će ti raditi nikada... eto pošteno mi je i reko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Nema se tu šta "dekodirat", ako hoćeš možeš probat napravit po proceduri ili dami kaži da kupi pošten uređaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Imo kasdu i znam koje je veliko s****. D-Link sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I meni se isto dešava sa kasdom, kad idem save/reboot ili ugasim i upalim nema veze, ali onda sačekam koju minutu i opet save/reboot odnosno ugasim i upalim i sve radi, kažu mi iz HT-a da je to do njih, valjda njima ostane da sam spojen pa mi ne daju da se opet spojim, naravno nakon nekoliko minuta se opet može, valjda dok njihov server skuži da ja nisam spojen... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Uzmi pošteni router ![]() ![]() Pa eto, mislim da investicija nije prevelika, a ako ostaviš Kasdu, budi spreman na konstantne probleme.
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kasda me kostala 8 godina zivota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Ma treba na Kasdu stavit sliku Mudrinića i po vudu principu zabijat igle, čavle (tko šta ima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
optimističan pokušaj koji je bio osuđen na propast prije nego sam započeo. da ne pričam o spoooorim 5 do 10 minutnim restartovima prilikom svake promjene postavke itd. da, moj savjet je "u zid". čim jače nek zvekne... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|