|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
usporedba
Ovako, zanima zna li neko koja je razlika u cijenama hardwarea kod nas i u ostalim zemljama Z. europe, tj gdje je najpovoljnije? Posto mi frend luta kamionom svud i svakud, pa da mu uvalim neki spisak.. I dali se to uopce isplati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
pa nesto jeftinije je ali ne toliko puno. no stvar je u tome da je u drugim drzavama puno visi standard pa je to njima zapravo bagatela.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
tijekom veljace ove godine boravio sam tjedna dana u njemackoj i pritom obisao nekih 7-8 dućana računalima. I neugodno se iznenadio. U tim dućanima ni traga markama kao sto su epox, abit, kingmax, zalman, dfi. (mozda nisam bio u pravim ducanima). Nasao sam na nekom second hand sajmu zalmana 6000 alcu i to je to. kupio sam epox bluetooth adaper za 22 eur. U hgsrotu je 203 kune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Razlika je u porezu. Ako ti friend prošvera i traži povrat poreza - onda je to posao ![]() Da, tako sam nesto i planirao. Vidiš vidiš, povrata poreza se nisam ni sjetio:clap: Jos samo da mu recem gdje da stane, od nas pa do engleske, ili do francuske, sve mu je us put.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|