|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ograničavanje pristupa internetu..kako?
Naime može li mi tko pojasniti kako bi mogao ograničiti pristup internetu na računalu na poslu..klinci dolaze na compove pa da imamo koliko-toliko kontrolu. Trebalo bi mi nešto tipa "upisati lozinku prije surfanja"..i nakon upisivanja da se može normalno surfati. Bilo bi lako d je dial up, no comp je spojen na router i ima srtalni pristup netu.. ..preporučite mi neki software ili ako se to može zbuksati u samome xp pro-u..fala..
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Pretpostavljam da je riječ o workgroup računalu. Ovako na prvu loptu... Kreirao bih posebnog korisnika za klince, a sebi bih ostavio nekoga s admin pravima. Dakle, lokalni Group Policy: Computer Configuration > Administrative Templates > Network > DNS Client; u DNS Servers upisati 127.0.0.1. User Configuration > Windows Settings > Internet Explorer Maitenance > Connection > Proxy Settings. Postaviti 127.0.0.1 kao proxy. I klince pustiš neka se logiraju na tu kantu koristeći svog limited usera. Kada odu, ili tebi zatreba, logiraš se kao admin, digneš GP konzolu, isključiš computer i user policy i surfaš. Nemam gdje testirati i pričam iz glave, ali mislim da bi trebalo funkcionirati. P.S. Pokral si mi signature s forum.hr, smrade. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|