|
![]() |
#1 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Problemi sa USB memorijom
Radi se o sticku PQI i810 mini I-Stick 2GB USB 2.0 stvar je sljedeca..korisim ga uredno sad godinu dana,bez ikakvih problema i jucer je odlucio ne radit...uglavnom kad sam ga ustekao u usb pocelo je kao instaliravat drivere i prepoznalo ga kao removable drive(E ![]() pri otvaranju sticka javlja : Please insert disc into drive E: pri pokusanjo right click/format: There is no disc in drive E: Insert dics and then try again. Used space i Free space su 0 byte a prepoznava ga kao: USBest USB2Flash Storage USB Device location 0 status: The device is working properly help?
![]() |
#2 |
|
da nadodam da sam probao computer managment/disc management i disc 0 je C sve 5 disc 1 (Removable(I ![]() No media i nema grafa particije ni nis... probao po uputama promjenit drive letter i nista...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Znaci ne vidi ga ni u disk managment?Koji je file system od toga sticka,da ti ga nije slucajno bacilo u RAW? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
probaj sa Acronis Disc Directorom...vjerovatno će ti ga prepoznat, pa ga u njemu možeš formatirati i prebaciti file system... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
probat cu s tim programom sad...inace radi se o istom ovakvom kao ovdje ovaj zadnji samo sto je plavi: http://pcekspert.hr/articles/595.html
![]() |
#7 |
|
acronis prepoznaje samo C (disk 1),ne pokazuje mi stick,iako u my computeru imam removable drive....,a u disk manageru mi pokazuje ali "no media inserted".... jos kakav prijedlog?il sto pokusat?
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislio sam da ga vidis ili u my computer ili u disk managment ali da mu ne mozes pristupit,pa sam samo mislio da cirnes da nije file system u RAW..Pokusaj sa nekim Linux live CD-om bootat pa vidi je li ga prepoznaje preko njega.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
treba to nabavit...al probat cu....vidi ga u obje al samo kao removable drive...kao da je card reader bez kartice... :S
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|