|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Tv
Spojio sam komp na Tv pomoću TV-outa na grafi.No kada ga spojim slika mj je crno bijela (ima nešto boje),slova mi imaju neke crte i teško se čitaju,kada hoću gledat film ne prikazuje mi film nego samo porgram.Pokušao sam podesit to u display settings/settings/advanced ali nejde.Grafulja mi je 9600XT sa 256mb,Win XP Proffesional,Tv sonyiev star 10god ali i na novijem je ista stvar.Kako da si to ispravim?I još jedno pitanje jel se može 9600XT spojit na video? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ZA boje je problem sto si ocito spojio svhs izlaz sa ati kartice na scart ulaz koji nije svhs. Ako imas chinch ulaz na TV-u najjednostavnije ti je kupit prijelaz svhs-chinch ako ima. (kad je emni trebalo nije bilo pa sam sam morao radit kabel) Za gledanje filma na TV najjednostavnije je po meni podesit sve na monitoru kak treba i onda sa alt + F5 prebacit sliku samo na TV
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
moze se spojit sa videom ako ti je VIVO graficka... a sto se tice crno bijelog, nisam siguran, mozda ti je kabel, al trebo bi sve namjestit u display settingsima, a mozda je Tv out na grafickoj neispravan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|