|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Abit AN7 ili NF7-S?
Državni organ zanima: Koja matična je bolja za 2500+ M?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma obe su odlične...an7 je zato malo skuplja,jer je novija
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I upravo su taj guru pljuvali na sve strane. Vjerojatno novi bios rješava dosta problema, ali... radije se ja držim provjerene makine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Guru čip nije loš bez daljnejeag smao je Abitov program ABIt Eq komad smeća u usporedbi s MBM jer nema nikakav histroy a i samo jedan prozor za napone u kojima ti se scrollaju naponi. Ima viši napon za memroiju milsim da je 3,3V i za Chipset ide do 1,75V u usporedbi s NF7-s koja ima memroiju do 2,9V i Chipset do 1,7V koju god uzeo pogriješiti nečeš. Malo je tup onaj sistem LED diagnostike jer da bi ga vidio moraš otvarat kučište i kopat po knjižici. Po meni je AN7 nešto bolja, ali smao za nijansu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|