|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Pozdrav ! Evo javljam se sa jednim malo cudnim problemom... Dakle konfa iz siga, sve jucer kupljeno i slozeno bez ikakvih problema, pistanja maticne ili iceg takvog. Driveri updejtani sa neta jutros u ranim jutarnjim satima ![]() U kucistu se jos nalazi tagan na 430W, DVD przilica, DVD citac, HDD od 80 i HDD od 200 GB koje sam iscupao iz starog kompa, sve je radilo do trenutka kad sam pocupao van da prebacim dijelove u novu kantu. Sve je bilo super dok nisam probao zavrtiti kakvu igru, naime sve radi savršeno dok nema interakcije znaci uvodne animacije i ostalo radi bez beda, i sama igra dok stojim na mjestu i ne pokusavam se maknuti, pucati ili bilo sto slicno... Problemi počinju kad taknem tastaturu, pomicanje izaziva lagove u zvuku i grafici koji prestanu kad pustim tipku na tastaturi, cim ju opet pritisnem 1-2 sekunde je ok i onda opet zabrejka, naravno dok ne pustim tipku opet. Uglavnom prilicno iritantno. Probao sam u WOW-u i Clive barkers Jerichu. Apsolutno ista stvar dakle sumnjam da je ijedno od ovog prezahtjevno,pogotovo wow koji je sljakao i na starom kompu na skoro maxanim detaljima. Prvi sumnjivac mi je bilo napajanje, pa sam prosao po ovim tu kalkulatorima i dobio kakvih 400w za taj hardware. Al s obzirom da mi vrag nije dao mira pocupao sam sve osim ploce i diskova sa napajanja i ponovo probao dali ima ikakvih izmjena. Naravno trokiralo je i dalje ![]() I eto me tako ovdje... Ako neko ima kakvu ideju bio bih jako zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
da li si friško instalirao windowse? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Hm, iskopao sam USB tastu i kad igram preko nje sve radi ok... Imam ih ustekane obadvije i dok koristim usb-jku sve je ok a kad probam preko ps2 samo 2 koraka napraviti odma se vratimo natrag na trokiranje... Prije toga sam prestekavao 2 PS2 tastature i bios nije javljao nikakve erore niti ista, najradije bi ostavio ovu u-sb za stalno međutim iz nekog razloga samo ps2 prolazi kod dizanja biosa... Da nema ovo MBO neke ispade ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
|
To što ti samo ps2 prolazi kod dizanja biosa ti je opcija u biosu usb supprt OS ili BIOS stavi bios preko ps2 tipkovnice i USB će ti normalno raditi i lijepo spremi ps2 tipkovnicu u ladicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Rijesio sam, sad je sve na USBima, i glodavac i tastatura, cini se da sve ostalo dela normalno, 3d markovi prolaze i nikaj se vise ne reze tako da cu ostaviti zasad kako je s obzirom ako sve dela da me prevec ne smeta a ako nekaj pocne davit fala bogu ima maticna 2 god garanciju pa bum im iso vadit mast ako bude vecih problema. Tnx svima na pomoci i idejama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|