|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Par pitanja! molim pomoc
Ovako...nakon sto sam poludio od muke sto nemogu igrati novi Splinet Cell zato sto moja graficka (Geforce 4 mx 440) nema PIXEL SHADER odlucio sam se kupiti neku radeonku...nakon dobitka na kladionici od 1200 kn odlucio sam to napraviti jos ovaj tjedan...međutim,cuo sam svakakve price ovo-ono,ova nevalja ova valja....za oko mi je zapela VGA CLUB 3D ATI Radeon 9600XT,pa onda vidim da ima i neka VGA SAPPHIRE ATI Radeon 9600XT 128 bit, 500 MHz, koja je razlika? Dalje,imam maticnu ploce neku MSI 845 ULTRA-C (MS6566), da li ce prepoznati te novije Radeonke? Bilo kakav savjet je pozeljan! Unaprijed hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Bilo koja 9600 XT ili Pro je i više nego OK kupovina za te pare. Matična ti bude bez problema vozila grafulje, ne brini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
OK...HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Par pitanja! molim pomoc
Citiraj:
![]() ![]() ja nikak nemerem nista dobiti... na sta si igrao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sta sam igrao? u biti prosao mi je najgluplji listic... igrao sam na milan,hajduk,wolfsburg,Bilbao,borussia d(1.p-x),i takvih jos par i na 25kn dobio 1200 i nesto... sadasnji cijeli komp. mi je kupila PSK...hvala im! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Moj savjet uzmi 9800 PRO , ako imaš love u LINKSu imaš dobar izbor , a naravno bilo koja XT će ti biti dovoljna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
crytal palace ih je dobio 3-0 igrao sam 4 x-a i ovo ostalo dobio-lazio-roma, porto-deportivo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|