|
![]() |
#361 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
btw daj koristi multiquote opciju da ne pišeš dva posta za redom
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo ima i 8.5 rade ok upravo ih instalirao pa cu bacit koji test da vidim bas ![]() jos jednom http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
![]() |
#365 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne wolv nije mi bilo tesko i pogledao sam pa kaj nije rekao da nemre skidad s atieve stranice a tu ima 8.4 drivere koji i bas nisu tolko stari,pa nek proba prvo s njima ak vec nije i ak sam ja nekaj propustil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
ajme pa ja stvarno neznam šta je tu problem.instaliro sam 8.4 i ništa ne mogu radit stalno isti error.čak sad neče ni sa novim driverima.šta da napravim Zadnje izmijenjeno od: vasily. 25.05.2008. u 22:35. Razlog: nedovrsena poruka |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajmo od pocetka.Instaliraj ccleaner i izbrisi sve atijeve driver i just in case i nvidine.Onda lupi instal novih.Ak to ne upali,mislim da bus moral nabacit instal novih wina,a ak ti ni to ne upali onda probaj testirat ostale komponente??????Mozda ti nekaj nije kompatibilno jedno s drugim????U najgorem slucaju bus moro prodat ili zamjenit grafu,jel vise nemam ideja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Moderator
|
skini DC Pro (Driver cleaner pro i skine sve od ATI-a i Nvidie) dakle i cataliste i drivere i još pikni nek očisti nVidia drivere sa stroja ak to ne dela probaj grafu kod frenda ili neku drugu na svom stroju možeš probat reinstalaciju OS-a ali čudi me da ne dela tj da ti driveri ruše stroj
![]() |
#370 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma,taman se ponadam da neću morati editirati post..i morat ću.. Dobio x2,i ruši se mark06,ne želi ga završiti..smrzavaju se igre sve u 16.. rade presavršeno,ono,preko 80 fps..i cap,odjednom ništa..vpu recover..i adio bella..restart kompa moram radit.. PSU je 650W SLi ready..tako da nema teorije da je do njega,u kartici je 8pinski i 6 pinski konektor...za struju..oba su spojena..ispravno.. driveri su 8.5 , windowsi su doduše krš..preko 7mj su stara instalacija,pa bi moglo biti do toga.. eh,da...izvadio sam kako je wolverine rekao 1 keks..sad imam 2x1gb...dual channelce..da se ne krši ram od vga sa ballistixima..tako da zbilja nema razloga da ne radi ispravno.. imam par pitanja : 1. ako je to sve ovako gore kako je...a je..zašto mi gpuz javlja samo 512mb?! na grafi a uredno napiše CF enabled,i grafa 3870x2 2. može li mi netko ukratko ovdje ili na PP molio bi,objasniti..radi čega bi se još mogle rušiti igre,sam sam sudjelovao i rješavao brdo problema..kartica je glanc nova..u tome je očito i problem,nikad mi ništa novo ne radi kako spada....užas.. molim pomagajte Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.06.2008. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
instaliraj onaj patch za 3dmark, mislim da je i meni to pomoglo ne brini za tih 512, imas 2x512 = 1gb meme !!
![]() |
#373 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I ja imam nekih sitnih problema u XP, ali u Visti radi savrseno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Banned
|
Temp su odlične,oko 60c idle,70tak load...brzo padaju po izlasku iz igre.. taktovi su default,profil je default..ne mislim clockati..što se framea tiče..na mojoj rezi imam 100 fps tako da me to ne brine..ne trebam clockati.. A ne znam,nisam se stigao ni poigrati još s njom..ni naštimati sve..javiti ću se ovdje kroz 3,4 dana kad namjestim sve...eventualno reinstaliram Dx9 zadnji i još par stvari namjestim... ako ništa drugo,reinstall ću zveknuti XP-a najviše me muči zvučna odjednom...od jučer imam krivo pozicionirane zvučnike..otkad sam x2 stavio unutra..kaže zvučna front right a zvuk se čuje iz rear right zvučnika..itd...malo mi je modove sprčkao onaj HDMI driver valjda..moram pogledati.. ne znam šta sam to metao uopće..trebao lijepo disabled puknuti u sistemu i bok. uglavnom,kao i svaki novi HW...treba jedno 10 dana muke da proradi kako spada... wish me luck..pozdrav stara ide gogz-u ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Banned
|
Ja nažalost moram napisati da u preko 10g korištenja kompova i 30tak VGA kartica šta sam iskasapio pod bear-pawsima svojim,nisam imao nestabilniju od ove 3870x2..neće završit mark06,amd-ati forumi krcati problemima i userima koji imaju moju situaciju... kad ugase catalystAI peformanse se preporode..al opet,nedovoljna stabilnost sve uništi.. nikako završit 3d mark..a imao bi bar 15 000 na svom kompu..ako ne i 16.. bojim se da ni dalje nema stabilnih drivera za 3870x2..8.4 probao,ma kaki..8.5..even worse... da čekam 8.6...ili jednostavno prodam i 3870..koju sam rezervirao gogzu,sutra ćemo realizirati...i prodam 3870x2 jedan dan staru ![]() a u komp ubacim 2600xt za 400kn...i doviđenja... stvarno ponekad mislim da je to najrealnija opcija...šta jače kartice..to veća nestabilnost i pizdarije.. ![]() ![]() mene je 3870x2 duboko duboko razočarala..u dva dana 10min se nisam poigrao..bez crasha..i smrzavanja..tragedija..od drivera nadalje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
stavi te 8.6 beta za probu (imash na guru3d download) ili probaj pak s 8.2 - to su definitivno najbolji driveri za crossfire (sta ova grafa ubiti i je) do sad za xp. Nema veze sta su stariji, rade podmazano - i sam sam na njima nakon xxx testiranja razlicitih drivera i vrcenja svih zivih benchmarkova |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
**************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.06.2008. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam pojma odakle toliki problemi ![]() Ja sam s njom radio dan-dva...bilo benchanja, bilo igranja i moram reći da nisam imao nikakvih problema, baš naprotiv. Nadam se da ćeš uspjeti riješiti te probleme, jer kartica svakako nije za baciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Banned
|
Drage volje ti ju ustupim na tjedan dana ako ne uspijem riješiti..da ti pogledaš..možda je do primjerka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako budeš htio, slobodno mi se javi na PM, drage volje ju pogledam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Banned
|
Vrlo rado.Ostaju samo dvije stvari,reinstalacija XP-a,i stavljanje 8.2 drivera kako je netko prije napisao..i druga stvar brisanje ovih 8.6 beta, DC Pro čišćenje,kao uvijek..i 8.2 driveri,bez reinstalacije XP-a. Sve drugo je gubljenje vremena. Probao sam evo prije 10 sec Unreal Tour3,opet..igram,igram..sve leti,100fps na 1280x1024,tona AA i AF,doslovce leti,i freeze.Odjednom.I mogu se slikat..da ne kažem hebat. Probat ću još par stvari..čak sam 6pinski dao drito iz napajanja a ne sa raila di dijeli kabel sa 8 pinskim.Nije do struje garant. Jedna stvar koja bi možda mogla biti,je ovaj powerplay,i prebacivanje 2D,3D moda i brzina vrtnje fan-a. Da mi je možda ručno namjestiti da taktovi uvijek budu 825/1800 ili koliko su već defaultni,uz 40-50% fan speeda,možda bi to pomoglo. A ne ovo prebacivanje 300mhz GPU u 2D pa u 3D nešto deseto. Baš ću pogledati..ali na PM se čujemo sigurno..poslikam ti CF 3870x2 + 3870 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Banned
|
Nema problema. ![]() Ništa,odo složit listu programa za reinstall XP-a. Tu je nekom pomoglo,možda će i meni.7mj je previše za promijeniti 3 kartice, zvučnu,2x BIOS flashati i još điđa miđa za XP. Dobro je i izdržala ova instalacija. format c: drugi tjedan,pa se čujemo.. a s razerom i na pm http://www.xcpus.com/forums/amd-ati/...er-issues.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
stvarno ti zelim puno srece sa tom karticom, nebih se nadao od saphire kartice tako nesto! ali ako sam shvatio sistem ti nije frišak, vec star... ne znam sto ima toliko problema ocistiti sistem za sat i 20 minuta i instalirati drivere potrebne a ovo sve polako po potrebi!!!! ja bi to dao razeru da je prepipa, i ako nista vrati karticu odakle si kupio i reci im zabijte si ovo negdje tamo iza žutog golfa desno hehe, javi nam sta se desilo bas me interesuje
![]() |
#387 |
Banned
|
kolega, prije bacanja kartice probaj stavit vistu... jesam ja ikad spomenuo da sam na XP-u sa bilo kojom grafom (i opcenito bilo kojom komponentom) imao hrpu random smrzavanja i jednostavnog gasenja kompa? mislim da jesam u par navrata... promijenio sam hrpu procesora, ploca, napajanja, grafi, rama, hardova, ali sam uvijek imao isto sranje... evo primjer, igram cod2 (njega najvise igram, ali i u ostalim igrama je dolazilo do istog sranja) 20min i smrzne se komp, resetiram ga i igram opet 20min i opet se smrzne... nakon stavljanja viste to smrzavanje je u potpunosti nestalo i mogu igrat bilo sta i preko 5h i nece se nista desit eto, prije par dana mi vrag nije dao mira i instalirao sam win XP SP3 i opet isti problemi, sad je cak bilo u jednom trenutku i gore, evo sta mi se bilo desilo: http://rapidshare.com/files/114187447/screenshots.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Banned
|
A dobro,hvala..probat ću sa friškim XP,možda 8.2 ili omege..pa ako i onda bude gluparija,ide Vista Ultimate gore,ako ni to ne pomogne,Razer i reklamacija. Ne znam do čega je,do memorije nije,bootao sam s 1 keksom,pa sa DC..i evo opet sa 3x1gb..i sve pet šta se boota tiče..al igre nema šanse...ni mark06. A šta ću..bar sam ju dobio preko kompenzacije,lovu nikad ne bi dobio,bolje i ovo nego ništa..šta ću.. ![]() Javim se,kad uhvatim vremena za reinstall.. ![]() Ovakav problem sam zadnji put imao prelaskom sa 9800pro na X800XL AGP..ista stvar...freeze svako malo..i neće mark završit...eh,još kad bi znao šta je riješilo prob,bilo bi krasno..tko će se sjetit,prije 2g.. ![]() ![]() ![]() Mislim čak format c,i udri.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde ako ti ne podje za rukom sa formatom, donjest ces tu karticu meni pa cemo vidjeti sto ju muci. Stoposto sam ziher da nije u njoj problem, isto tako nije problem u XPima... Evo neki dan me jedan covjek tlacio da mu nece radit 2x3870x2 nikako pa ni tako... A kartice rade... ![]() Kriste tek sam sad ovo vidio ![]() uberLOL. Admin je zivnuo i vratio mu se smisao za humor ![]() sto znaci da je rendula back in weeeeed biznis : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Bolja memorija, bolji GPU i manji PCB ![]() |
|
![]() |
![]() |