|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nakon nevrimena nešto crklo!? Maticna ili...
Jucer kad sam se vratio iz vana, sam skuzio da mi je nevrijeme nesto zezlo na kompu, iako su svi osiguraci na mjestu ![]() ![]() P.S.Imate moju konfiguraciju na profilu i evo linka sta mi govori maticna. Hvala unaprid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Cpu ne prolazi - "cpu test" , jes resetiro bios ? Ma gdje si čuo samo tak impact ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Dalji koraci od kuda ? Pa jesi resetiro bios ? Znaš to ? @leteći Ja upravo odljećem u krevet, jbg.., kasno je a i puno bambusa bilo večeras Za svak slučaj ak neznaš resetirat bios malo noćne lektire neće škodit. P4P800 Deluxe User's Manual E1323 ![]() http://support.asus.com/download/dow...map&mapindex=6 eurodizel ti ga pre-uzmi, ja gotov.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 05.06.2008. u 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Dizel je i prije tebe zaronio u san, hehe. Nadji jumper na ploci, uglavnom pise CCMOS ili tako nesto, ne znam kako na asus plocama to pise, ne sjecam se vise da ga jebes, i premjestis ga iz polozaja 1-2 u polozaj 2-3 na 5 sec recimo. I onda vratis natrag na 1-2, ali prije svega iscupaj kabel od napajanja sa kompa i stisni tipku PWRON na kucistu da ti se kondenzatori na ploci isprazne. I onda ubodes kabel natrag, upalis komp, udjes u BIOS tipkom DEL i ides na Load Optimized Defaults. Dalje se sam igraj ![]() Ja se sad odo igrati LucasArtsovog Lego Indiana Jonesa...igra je PREJEBENA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ljudi konacno sam uradio sve sto ste mi savjetovali, ali nista, nema boljitka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|