|
![]() |
#13381 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13382 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
ah sad u ove vruce popodnevne sate bas je dobro palo pola litrice ledene kavice sa keksicima ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/74375_DSC01051.jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13383 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
daj zamisli da ti se ta kava prolije ![]() slozila sam si sendvic s kuhanim prsutom ![]()
![]() |
#13384 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#13385 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Panoramix jel si pojel ona rebrica ili ne? Reci ak nisi ja bum doletil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13386 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#13390 |
Super Moderators
|
Ja dovlekel doma ljubenjic ![]() A kaj bum poŽderao nemam blage...možda si napravim onak fino kiselkasto juhu od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i koprom ![]()
![]() |
#13393 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Čak je bila i slatka, tak da mislim da ću ju danas dovršit, jer je odlična u ova vruća vremena...
![]() |
![]() |
#13394 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13395 |
Super Moderators
|
Još malo i juha je gotova ![]() Sušeni vrganji, kuhani roza krumpač na 1/8, malo suhog mesa... Mileram i kopar. Par šnita kruha nabrzaka preprženo na masti malog pu-ajceka ![]()
![]() |
#13396 |
Guest
|
Evo, veceras, posni sir sa malo vrhnja i cesnjakom. ![]() @AMD, sad si me sa tom bucnicom... moram nagovoriti doma staru da napravi. Da, da, :P Ja sam barem eto sluzbeno nakon svete stolice na 99 kila :P |
![]() |
![]() |
#13397 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13398 |
Super Moderators
|
Za večeru malo sira i vrhnja+malo suhe kobase. Desert-ljubenjic ![]()
![]() |
#13399 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pizzu sam pojeo jerbo jer nisam imao kaj drugo na brzinu ![]() doma sam pojeo dva komada roštilja i dva krastavca (samo posoljeni) a za "večeru" oko 19h salatu od 1/3 ananasa, 1 banane i 1 naranče. sve u svemu ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13400 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stisla me ledja. Tocno osjetim zivac kroz lijevi guz, lijevi batak do pete kako se bol siri. Sve razmisljam o laganom spustanju kilaze. Zadnji put prije cca 8 god. uspio sam sa onom mesnom dijetom skinuti 20kg. ![]() Uff sto boli, neznam kako cu sarafit po kantama danas....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13401 |
mrzi zimu
|
ajme Nino, tocno znam kako ti je jer mene tu i tamo (na svu srecu rijetko) isto uhvati samo kaj mene uhvati u lopatici i onda se spusta u nogu...koma ![]() masaza i hlađenje pomogne ![]() meni bi se najteže bilo odreći kruha, peciva i tih stvari...mislim da bih na toj mesnoj dijeti izdržala tak jedno 3 sata ![]() za dorucak: paradjz, dve šnite kruha - gore abc sir i par šnitica zimske ![]()
![]() |
#13403 | |
Guest
|
Danas, ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13405 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
ne ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13406 |
Super Moderators
|
![]() |
#13408 |
Super Moderators
|
Ja sam mislil kod bake-da nauči gdje su Ždere ![]() Danas se matori admin i ja išli prošetati na ćevape i pljesku, nije bilo loše ![]() Situacija sa Ninekom je pod kontrolom-zvao je Hitnu Upomoć ![]() ![]()
![]() |
#13409 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ako mislis na aplikaciju ono "stavis Voljtaren patronu na vrh drske od metle i onda snazno gurnes. Ne obazirati se na uzdisaje ili urlike pacijenta, terapija je terapija...... " onda je to u redu ![]() @edit za straznji pristup i stelanje harda anganziran vanjski suradnik iz Zimbabvea koji ima vrlo duuuuuuugooooo iskustvo u poslu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13410 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|