|
![]() |
#13201 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13203 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja sam za oboje :P Pa kako odlucite ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13206 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Lagani danasnji dorucak... http://img.w3dizajn.net/images/Slika020q5xj.jpg I jos dok sam se penjao uz stepenice hladni budweiser mi je pobjegao iz vrecice i udario se o pločice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13207 |
Super Moderators
|
Danas frtaljka pazinske vulgaris pure i mladi krumpač ![]() Još je žena ničim izazvana napravila i štrudlu od višanja ![]()
![]() |
#13209 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
probudim se oko pola 2 i na stolu me doceka "pizza na preklop" tak to moja stara naziva, u glavnom tijesto sa gornje i doljnje strane a sastojci u sredini i nije stavila kecap nego ljuti ajvar, zakon http://img.w3dizajn.net/images/pizzacw32.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13210 |
Super Moderators
|
Ljudi moji, ove pazinske pure su velike za popizdit...frtalj pure skoro ko frtalj odojka ![]()
![]() |
#13211 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
i dalje se gusim u buhtlama http://img.w3dizajn.net/images/DSC00027nox.jpg http://img.w3dizajn.net/images/DSC00026q0kd.jpg http://img.w3dizajn.net/images/DSC00025r5d9.jpg SLIKE SU VELIKE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13212 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Usvinjio sam se lazanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13214 |
Super Moderators
|
Upravo poŽderao sendvič sa pečenom puretunom i kiselim krastavcima ![]()
![]() |
#13215 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
probudila sam se oko pol 7 ![]() ![]() ![]() kaj cemo danas od toga jesti a kaj sutra jos ne znam ![]() e da, u frizideru se hladi kolac od sira i jagoda ![]()
![]() |
#13216 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja noćas nisam ni spavao. Igrali smo poker kod mene do 3 sata, fino se razišli i taman kad sam htio u krevet zove me frend sa kojim sam kartao i kaze mi kako mu je pukla guma i kako nema cime da je skine. Odem fino po njega u pola 4, usput mi je nestalo i goriva u mom autu pa sam trčao po gradu sa flašom u ruci ne bi li nekako dosuo 2 litra. Poslije seanse mjenjanja gume na jebenom Citroenu BX otišli na kafu. Kad sma se vratio kući oko 5 evo sve do sad kontam šta bi mogao jesti za doručak. U frižideru nema ništa, mrsko mi sići do pekare po hljeb,.... EDIT: Žitne pahuljice sa suhim voćkama i litar mlijeka...
![]() |
#13217 |
JDM
|
Uf Uf. Upravo se vratio iz fort apachea ![]() Jedva sam se dopeljo doma ![]() ![]() sad brijem da cu zapalit kubanku, natocit casu walkera ili danielsa i pustit si casha da lagano svira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13218 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13220 |
Super Moderators
|
Ja sam si baš narezal nekaj slično-suhe kobase, špek i domaće fefače. Malo dimljenog sira ![]() Budući da sam se preŽderao danas marelica i sve to zalio mineralnom očekujem burnu noć ![]()
![]() |
#13221 | |
JDM
|
Citiraj:
dobra mi je hrana, ambijent i to. Cak si brijem u onaj klub se uclanit pa uzivat uz cigaru i wiskey + johhny cash. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13222 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13223 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#13224 |
Super Moderators
|
![]() |
#13226 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jelc, kantu kraj kreveta, nema ti druge ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13230 |
Super Moderators
|
Danas pred tekmu pizza, prava seljačka-rajčica, sir, šunka, gljive, špek, kobase (šarf) i feferoni ![]() To je moja strana protvana. Ona moja divljakuša ždere samo kombinaciju rajčica, sir, šunka, špek i kobase...gljive, fefače i slično ni pod razno ![]()
![]() |
|
|