|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Problem s Pioneer DVR-212
imam navedenu przilicu nekih 6 mj. i zadnjih par mjeseci mi unistava oko 40% dvda, probao sam sa razlicitim programima za snimanje, raznim markama dvda, DVD+R i DVD-R i opet sve isto. imam garanciju na nju godinu dana jel ju mogu nositi na reklamaciju? Zadnje izmijenjeno od: qbone. 21.05.2008. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svakako to napravi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pioneer redovito izbacuje pržilice s katastrofalnim firmwareom, pa je potrebno odmah nadograditi (što je opet čudno, jer nedugo nakon izlaska dođe nova verzija....mogli su je odmah staviti). Ako ej prža u početku radial dobro, a kasnije ne, tada je reklamiraj. To je ionako potrošna roba od 200kn i današnje prže nisu izdržljive kao nekada.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
kad sam je kupio imala je najnoviji firmware gore, jucer sam opet snimao uništila mi 2 dvd-a, zatim snimila 4 dvd-a. jos cu je testirati do kraja tjedna, pa je nosim na reklamaciju, inace kupljena je u HGspotu (koji se po meni cini da u zadnje vrijeme prodaju lošiju robu nego prije). predpostavljam da ce na reklamaciji zezati (kao i uvijek!), da ce je prvo testirati, a za to vrijeme cu ja biti bez DVD-RW u kompu, tko zna koliko, zar ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|