|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) DVD prza Samsung 203D- SATA
ponekad imam s doticnom przom problem - naime, sama od sebe se otvori, ja ju zatvorim i ona se odmah sama nakon sto se zatvori, otvori (to se desava kak joj se sprdne), inace sve normalno cita i snima, al me ovo pomalo zivcira ![]() Pa ako netko zna o cem bi se tu moglo raditi, unaprijed zahvaljujem na pomoci. BTW ima garanciju (HG š) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nosi na reklamaciju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
i ovu zatvaraj na dugme ![]() to se desava kada se plasticni zupci mehanizma ladice pojedu i prza nakon zatvaranja ne povuce taj komad plastike dovoljno kako bi on pristisnio/povukao prekidac koji joj je signal da su vrata zatvorena. tada on naravno pokusava otvaranjem-zatvaranjem rjesiti blokadu. a valjda vec pogadjas, to se izjede "nasilnim" zatvaranjem ladice. prave to od uzasno mekane plastike |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Stvar je u tome da me to zezalo od 1.og dana kak sam ju kupio (negdje krajem prvog mj.), no znalo se desiti od samog pocetka da katkad se sama otvori, da bi zadnjih par dana sama od sebe svaki cas pocela izbacivati i uvlacit ladicu. Koristio sam gumb u 99,9% koristenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sve svoje optike zatvaram guranjem ladice već preko 10g i niti jedna mi nije crkla od toga niti "poblesavila" sa otvaranjem... ![]() Samo treba imati osjećaja kaj rradiš i ne gurati ko sivonja... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam dotičnu pržilicu i nisam vidio takve probleme... Inače ne volim gurat ladicu, mada to nekad znam napravit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|