|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fala kurcu...
I tako...nije za povjerovati... I nakon izlaska 4.4 drivera ona ljena mrcina od Makedona se nije potrudila rješiti problem sa gamom koji se brat-bratu vucara već godinama. I još je malo-malo dizal njonju kad se škvadra bunila i j****a mu mamicu zbog toga ![]() Izgleda da je pritisak konačno urodio plodom, poznato je da banda iz ATI-ja nije baš brza kad nekaj treba napraviti kaj si oni sami nisu zamislili kao potrebno ![]() Ta-dammmm ![]() Problem je rješen ![]() Navodno ![]() CATALYST 4.2, 4.3, and 4.4 Display Drivers Upon making changes to certain monitor calibration software, the gamma settings will not be applied or loaded for the display. Color and gamma profiles for third party applications and games are also affected. http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-...22a-014266.exe Baš sam malo prošvrljao netom-nema još nikakvih komentara nesretnih korisnika, izgleda da su tak šokirani kaj je ATI to konačno rješio da još ne mogu doći sebi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Re: Fala kurcu...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je monitor na drugom kmpu mrkli mrak (17" iza tamo negdje '41 prošlog stoljeća ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Zbog duševnog zdravlja sam ih davno prestao koristiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Jelc aj malo pojasno ovo sa gamom... Nisam naso ni jedan link jos kaj o tome nesta prica.. kaj ovaj file treba nainstalirat na 4.4 drivere? edit1:A OK skuzio sam , usrali su od 4.2 na dalje, posto sam skroz do sad imo 3.10 a i nisam kalibrirao monitor nisam osjetil taj problemcic. Sad jos samo da skuznem malo vise o patchu... edit 2:OK ..Sad je sve jasnije..http://www.ati.com/support/infobase/4501.html Slijedeci driveri ce navodno bit zakrpani po defaultu. Cim dodjem doma instaliram patch ![]()
__________________ |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Samo napomena da taj Update nije za omega drivere!
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A čuj-trebal si malo bolje razmislit ![]() Striček Omega veli ovak-" I'll be releasing an update with the Gamma fix tonight, stay tuned." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
A 'ko to jos cita! ![]()
![]() |
#10 | |
Super Moderators