|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jeste zato sam ga i stavio, nekako mi mutavo kad vidim AUTO... ![]()
![]() |
#333 |
Premium
|
nesto mene brine, a to je ovaj gpu cooler.. ne znam cime bi ga regulisao, posto sam dugo bio podanik Nvidia kartica ..kod njih to nije bio problem ![]()
![]() |
#335 |
Premium
|
ma ne mislim Oc-at vec bi da vidim kako se ponasa u odnosu na temperature, razmijes? ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Premium
|
ahhahahahah, dobro si me nasmijao sad ![]() ![]()
![]() |
#339 |
Premium
|
meni kad pokrenem ATi tool sve zblekne.. tj uspori mi sav jadnik kad se pokrene ... i izbaciva neke cudne cifre.. .ocigledno nije dobar sa ovom x2 grafickom
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jel ovo normalno u idleu? ![]() mislim da nije... sve je na stocku.... a odma evo i moj topic s problemom... sumnjam na graficku http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107464 |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
|
i kod mene su iste takve temp, bukvalno identicne ![]() sad pokusavam nac neki prog koji ce mi ubrzat gpu cooler al izgleda da ne mogu naci nista!
![]() |
#342 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Stavi zadnji Riva tuner( ![]() Ja je drzim na def. brzinama i nek se grije koliko zeli. Radi bez problema.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
|
stari prije prvog posta o ovome sam probao sa riva tunerom i jednostavno nisam mogao nista oko gpu hladnjaka ... zato sam i rekao da mi nije jasno! ... pogledacu jos jednom da li je 100% zadnja verzija, mozda sam skinuo stariju ko zna! bullseye, citao sam ti one poruke... stvarno fantomski nesto ali ja bi prvo otklonio sumnju sa rama sto se tice tog tvog reseta i slicno! probaj uzet od nekog bilo kakv ddr2 ram i vidi da li ce ti se gasiti EDIT: evo me kod kuce, instalirao sam zadnju verz rivatuner i nasao sam FAN control ! ![]() evo razlike sa auto upravljanjem coolera GPU1: GPU dioda 50 °C (120 °F) GPU1: GPU VRM 64 °C (147 °F) GPU2: GPU dioda 71 °C (160 °F) GPU2: GPU VRM 71 °C (160 °F) pa onda sa 100% okretajem coolera GPU1: GPU dioda 47 °C (117 °F) GPU1: GPU VRM 61 °C (142 °F) GPU2: GPU dioda 66 °C (151 °F) GPU2: GPU VRM 66 °C (151 °F) sad koliko se isplati za ovi 3-5 stepeni... jer on u igrama sigurno ide na 100% rpm
XVG Verge Zadnje izmijenjeno od: Rux. 15.05.2008. u 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Nesto mi nije jasno. Da li ova kartica koristi sučelje PCI Express x16 ili PCI Express 2.0 x16. Svako malo naletim na različite informacije npr. http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...fcVn9Axlk8ybFq ili http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/686 a na stranici http://www.sapphiretech.com/us/produ...gpid=209&grp=3 se nigdje ne spominje 2.0. zanima me iz razlog koju MBO uzeti P35 ili dosta skuplju X38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
Ima PCI-E 2.0 sučelje, ali kako su 1.0 i 2.0 međusobno kompatibilni, sasvim ti je svejedno u koji ćeš ga staviti.
![]() |
#348 |
Registered User
|
Taj dio o kompatibilnosti mi je jasan, mislio sam da li ova kartica ima bolje performanse na 2.0. Kroz maglu se sjecam da sam negdje procitao kako jos niti jedna kartica nema potrebu za propusnoscu koju daje PCI-E 2.0. Jel to tocno? Mislim, glupo mi je uzimati graficku od preko 2k kuna ako ce to biti usko grlo na P35, a opet razlika u cijeni nije mala izmedju tih MBO-a (cca 700kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Nemoj toliko razbijati glavu oko toga - grafa izvrsno radi na P35 pločama i ploča nije usko grlo. Ako te to toliko smeta nabavi X38 ili X48 čipset ploču.
![]() |
#350 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Razlike su par postotaka kod većih rezolucija, do 1280x1024 se skoro ne vide. U vrlo rijetkim igrama su veće, npr 30% u M$ Flight Simulatoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Registered User
|
Imam grafičku ati hd370 x2 i imam probleme cim instaliram drivere.ako idem bilo gdje komp mi se restarta i pokaze plavi ekran i bude psychical memory dump error na file ATI2DVAG stalno mi se pokazuje.šta da napravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Registered User
|
popunio sam moj komp...(ovo pisem sa starog).Problem je sto preko ati stranice nemogu skinut drivere za grafičku jer neče ni meni ni drugima mojim frendovima uč da skine nijedan driver(jer 100 %) treba noviji driver a neznam di skinut osim sa te stranice Zadnje izmijenjeno od: vasily. 25.05.2008. u 21:28. Razlog: izmjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Radit će i 3870x2..meni dolazi krajem idućeg tjedna.. Samo me wolv malo pokolebao..da ću onda imati samo 2.5gb rama..kad stavim 1gb kartušu..al jbg.. dok ne nabavim vistu..ili x64 XP.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
ne razumijem sta je problem sa skidanjem ati drivera? izaberes seriju, koji operativni sistem i piči download drivera... to mozes i na 286 racunaru uradit samo da ima internet prikopcan ![]() thedream: zasto bi imao 2.5 gb rama kad stavis 1gb karticu ... moze li se to pojasniti ![]()
![]() |
#356 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ako sam dobro shvatio mutavi XP 32bit,koje ima nas 90%..prepoznaju samo 3.5gb memorije..eh sad,pošto se i dio rama koristi za aperture size,ili tako nešto..popapaju malo i sistemske memorije..dok VGA ram uredno prepoznaju.. drugim riječima..ako imaš 3gb i 512mb VGA..sve uredno alociraju..dok kad imaš 4gb i 1gb VGA,prepoznaju 2.75 ili koliko već GB sistemske memorije.. ispravi me wolv molim te..ako sam di krivo napisao..tako sam nekako ja skužio.. 3gb i 512 je ok 3gb i 1gb vga je 2.xy rama isto kao i 4gb i 1gb VGA to se odnosi na XP 32bit..only |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
volio bih shvatiti zasto je tako ![]()
![]() |
#359 |
Premium
|
stari upravu si, izvinjavam se jer nisam provjerio prije posta ![]() edit: ja imam za xp driver 8-4_xp32_dd_ccc_wdm_enu_60999 evo vidim izisli su catalyst 8.5 ako se ne varam, ali mogu ti uradit upload ovih ako zelis, jer na njima trenutno i ja radim i bez problema su! EDIT2: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx eto ti tu driveri 8.5 za sve OS-ove i potvrđeno radi download evo ja skidam 8.5 za vistu 32bitnu
![]() |
|
|