|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Q:koji monitor od ponudjena 3
Samsung 225BW Samsung 2243 NW LG 222WS trazio sam malo po ali sam se izgubio u svemu tome jer se nerazumijem bas u monitore uglavnom jedan od ta tri uzimam razlog je sto dobivam jeftinije pa sam ogradjen na ta tri modela! E sad koji uzeti od ta tri modela? TNX |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ovog LG-a sam vidio i meni je kvaliteta slike katastrofa, 225BW mi je ok slika iako mi je sam monitor ruzan, a za 2243NW neznam nista... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
odustao sam od ovog LG znaci Samsung 225BW Samsung 2243 NW o ovome sam dosta nasao a o 2243NW iako mi se cini bolji i ljepsi sad koji od njih dva uzeti a sto se tice 226nema da ima uzeo bi njega znaci samo jedan od ova dva modela ovaj kazu da niej los a ovaj mi se cini bolji 2243NW imali tko njega ili zna nesta vise o njemu koji je bolji 225BW ili 2243 NW lol dobro da nemam vise modela kad se ja nemogu odluciti izmedju 2 modela iako imam 20 isto dosta komada i tu se lomim jer dosta je i 20 ali opet puisti ti sto kazu velicina nije bitna je bila i uvijek ce biti hehehe |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
lol kakav post ni sam nisam skuzio sta sam napisao i sta sam mislio reci! jbg na poslu sam pa je bilo nabrzaka! ![]() uglavnom jedan od ova dva samsunga pitanje samo kojeg? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
ja bi ti predložil da ipak razmisliš o lg226wtq http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=2787 ista cijena ko samsung 225bw a lg je već dokazano ok monitor pogotovo ovaj model koji sam napisal na početku posta
#8 |
Registered User
|
EW VW WS koja je razlika
ovako vise mi glava puca od citanja i svoj toj polemici izmedju monitor 226 je super bar po onome sto sam procitao ali mi odskace od cijen zanci definitivno philipsa uzimam 22 incha mora biti jer mi je dosta malih monitora e sad izabrao sam 3 modela jedino me buni koja je razlika izmedju njih ove oznake Monitor Philips 220EW8FB, 22" LCD, widescreen, 1000:1, 5ms, VGA, DVI-D Monitor Philips 220VW8FB, 22" LCD, widescreen, 800:1, 5ms Monitor Philips 220WS8FB, 22" LCD, widescreen, 1000:1, 5ms, VGA, DVI-D koja je razlika izmedju njih ovo EW VW I WS dobro na ovom vw vidim da je je na kontrstu! Definitvno uzimma jedan od ta tri i kraj price!! ima jedan u trgovini pa nebi morao cekati ali neznam koji model. jedan je od ta tri pa ako bi mi objasnili razliku u doticnim modelima pa uzeo taj u trgovini odmah ako su manje vise isti u kvalititi slike i rijesio vise to! TNX |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Super!
|
Oglas
|
|
![]() |