|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
bežični miš za laptop-po tko zna koji puta
dakle-treba mi bežični miš za laptop. zahtjevi: -da ima domet veći od metra i pol (ne znam kako to sad točno ide,cimer je kupio neki šrot u pevecu,ima domet točno metar i pol-ja bih da je bar oko 3 metra) -da priča sa baterijama nije prekomplicirana (dakle,ili da ima punjač ili da malo troši baterije-da ih ne moram svaki tjedan mijenjati) -da je do 150 kn -da je nabavljiv u Hrvatskoj (po mogućnosti u OS,ako baš nema,onda može i ZG) razlučivost,preciznost i ostale super funkcije me ne zanimaju-nisu mi ni bitne.igre ne igram,ne crtam,miš mi služi za surfanje i uobičajeno korištenje računala u multimedijalne svrhe.eventualno bi back\forward tipke dobro došle,ali nije obavezno.dakle-samo da je pouzdan-da ne prekida signal i da ne guta baterije kao kineski pogon za proizvodnju igračaka. tražim li previše ili tako nešto postoji? evo recimo ovo: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9616004 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
ja sam kupio komplet SIGMA mis i multimedia tipkovnicu u metrou prije kakve 2 godine za 170kn....pa pogledaj...ok je bio mis..baterije 2xAA i mjenjao 1 mjesecno cca,dok nisam kupio punjive..... a sad opet postoji onaj logitech bluetooth koji je kamo bolji i precizniji...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da...ali meni tipkovnica ne treba-govorimo o laptopu. no stručnjaci-nitko nema nikakav savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam se proporodio sa Logitechovim MX REVOLUTION-om, koristim ga na laptopu i stvarno je predobar. Imam ga eto već godinu dana, košta puno, puno, ali vjerujte mi da vrijedi svake lipe. Evo, ja s njim mogu u CAD-ovima crtati i po 12, da ne kažem i 16 sati dnevno, i ne osjećam umor ruke, a prije mi je znala otpasti nakon par sati s "normalnim" mišom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas