|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Switches leds problem, helpajte
Pozdrav svima sa foruma! Evo vec 3 dana sklapam jedan komp i dosao sam pred kraj. Posto mi bas i nejde english, a cijela knjizica od maticne mi je crno-bijela i na engleskom je predstavlja mi problem oko led swtichewa. Neznam kako da ih pospajam pa sam skenirao list di je uputstvo za spajanje i slikao pinove za led's. Pa pomagajte ko zna. ![]() Evo list za na kojem pise kako spojiti: ![]() evo slike pinova: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključi makro na fotoaparatu jer se ovako ništa ne vidi. Na žuto spajaš HDD LED-icu i to tako da na pin s plusem spojiš žicu u boji, a na drugi pin spojiš bijelu žicu. Na zelene pinove spajaš message ili power LED-icu na isti princip kao i HDD LED - na plus pin ide žica u boji, a na ovaj drugi ide bijela žica. Power switch spajaš na crvene pinove, a reset switch na plave. Tu nije bitan polaritet.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|