|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
(riješeno) Sto je pregorilo?
Prijatelj ima problema sa kompom. Radi se o Athlonu 64 3200+, i grafickoj x1950,Win XP... Prije mjesec dva mu se znalo dogoditi da komp radi u Windovsima ali kada pokrene igru, komp se resetira i uz to prestane raditi vent na procesoru.On je skinuo vent i proc i malo ocistio i vratio i to bi radilo.Nakon par puta tako nestalo je paste na procesoru i on je to tako vratio. Sada je jedan dan upalio komp i komp se nije htjeo upaliti.Odsnosno nema slike na monitoru, vent na procesoru se ne vrti,proc se grije i nema slike na monitoru.Vent smo isprobali na drugom kompu i vent radi,a za druge komponente ne znam,pa me zanima sto je po vama najbolje napraviti napraviti da otklonimo kvar.Nemamo drugi komp da probamo komponentu po komponentu. Ja sumnjam na proc jer je bio bez paste,ali mi cudno sto nema slike na monitoru... hvala
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da ti je frendu riknula maticna..... Pasta na procu nije bas razlog zasto nemas slike na monitoru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Neki dan sam slagao jedan komp i isti slucaj je bio u pitanju. Odmah sam pomislio da je maticna riknila, jer grafa je bila ok....memorija i sve ostalo ok. Ni do bios-a nisam mogao doci....ma nista. Nisam mogao nigdje proc i maticnu isprobat i nesto iskombinirat....i onda slucajno skuzim da proc ne lezi kako treba na maticnoj ploci tj. da su neki pinovi savinuti. Naravno, nakon malo "ravnanja" pinova sve uredno profunkcioniralo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Otisao je u Ve-mil i metodom eliminacije je covjek tamo rekao da je u pitanju napajanje, da je presalbo. Bilo je od evermaxa (ili tako nekako,kupljeno u linksu za 350kn-350W,prije godinu dana) i sada ga je zamjenio na preporuku toga covjeka,za neko od 450kn-450W i sve je ok radi.... sto se mene tice closed!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|