|
![]() |
#661 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#662 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
A kaj točno misliš pod potpunu iskoristivost? Sve mu bude super radilo i nebu nikaj osjetil,štekanja ili neki drugi problem. Ja sam imal prije ovog intela,Athlona 64 3200+ i HD3870 i radilo je čist ok.Jedino je malo štekal u Crysisu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Je'l bi mi netko mogao reci nesto detaljnije o ovoj kartici. Prvi puta je vidim i ima jako malo o njoj na netu: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130214 |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
Sapphire 3870 i pročitaj par zadnjih stranica.Iznenaditi ćeš se -->
![]() Griješiš,prijatelju,već puno je rečeno o njoj...i to samo na ovome forumu.
Idi na ATI--->Sapphire 3870 i pročitaj par zadnjih stranica.Iznenaditi ćeš se ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Doms, slažem se s windfuckerom, ali samo da nešto nadodam što tamo ne piše. Imam tu karticu i jako sam zadovoljan, jedini problem je što ne stane na svaku ploču jer je pasivni hladnjak sa gornje strane i često smeta chipset hladnjaku, pa tako imaš sužen izbor ploča. Postoji mogućnost da ju staviš u sekundarni PCI-eX16 slot, ali na mnogim pločama isto tako solo kartica na drugom slotu ne radi kao na prvom. Slao sam upite direktno na nekoliko proizvođača, pa ti na osnovu toga odgovaram. Gigabyte se jako ograđuje i ne preporučuju, Abit i Asus potvrđuju da može ako se mora, hm, je li, a Intel kaže da ne radi. Ja sam probao na svojoj Asus ploči i radi, ali na prvom slotu su igre malo, ali osjetno veselije, pa sam tako izbacio Supreme FX audio kartu i stavio u prvi slot. Inače, netko je ovdje napisao da i memorija smeta pasivcu, ali mogu potvrditi da ne smeta, jer pasivac ne ide toliko nisko da bi strugao o rubove memorija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Guest
|
Ovisi o dimenzijama pasivca za memu...negdje sam i ja čitao o tome da se znaju "potući"...naime,nisu svi jednako visoki,tako da je izvjesno da problema ipak može biti(ali,očito ne sa "standardnim" HS-ovima,kako Ozi potvrđuje). |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
|
To svakako, zubati Mushkin i C Dominator ne stanu ispod, sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Guest
|
...sa tim da Diskont24 na grafe,izgleda,daje samo 1g.jamstva...ogromna razlika ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
o.O
|
![]() Al mene zanima za referentnu karticu, znala se bootat pa da bude pasivno hlađena dok se ne pokrene neka 3d aplikacija. Ak joj smanjim voltaže (negdje se spominje da 2d može raditi i na 0.9V al to nije provjereno), onda bi vjerojatno mogla 24/7 raditi pasivno u 2d budući da još lagano puše 80mm po njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() pa sam stavio onda 2x80mm venta gore na 7v i ne radi preko 50.. zanimljivo zasto nisu se sami sjetili stavit neki vent samo da kola zrak preko nje..
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend nabavio pasivnu Ultimate iako smo mu drugi frend i ja tvrdili da takva grafa nije za igranje. Nakon sat-dva cod4, počeo mu se smrzavati komp i mogao ga je pokrenuti tek nakon 15-20min. Dijagnoza: pregrijavanje grafe. Vratio Ultimate i uzeo Toxic verziju. Sad je zadovoljan.
![]() |
#681 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Banned
|
Ja imam plavu verziju i prezadovoljan sam.Temperature na idle-u 30-35 Nakon 2 sata igranja novih igra:cod4,crysis,assassins creed temperatura nejde preko 40-50 max.Ventilator na njoj je jako glasan ali zato predobro hladi.Super je,netrebaju nikakvi zalmani XD Meni buka ne smeta,nek se čuje zvijer! |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Jesi siguran u to mjerenje temperature? Ja sam dobio 33C u idlu tek kad sam stavio 55cm vent da puše po kartici ...protok 10 kubičnih metara zraka u minuti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#688 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Pozz ljudi, ima frend jedan problem sa tu često spominjanom HD3870 pa vas molim za pomoć. Kad igra neke igre ponekad mu dođe crni ekran i tako stoji koju minutu i onda opet sve normalno. Ponekad dođe i plavi ekran sa crvenim kvadratćima. razlika je u tome što kad je ekran crni, bude mu ping 999 i sve ode kvragu i mora restartati, a kad je plavi, sve radi osim grafike. Kupio je nedavno novi komp i Windows je frišak. Probao sam sa original(onima koji su došli uz nju) i najnovijim driverima i isto je. Problem se ne događa pri radu u Windowsima nego samo u igrama i to ne uvijek, ponekad može par sati normalno da radi, a ponekad niti 10min. Ostatak konfe je: Intel Core2Quad, neznam točno koji, Hitachi 750GB HDD, 8GB (od toga naravno samo 3 i kusur radi, ali neki lik mu je dao besplatno pa nek se nađe) DDR2 Kingmax RAM-a, Gigabyte P35-DS3R ploča, Fortron 350W PSU. OS je Win XP Pro Što bi mogao biti problem? Se kolju neke komponente? Su driver neki loši? Preslabo napajanje? Ili možda defektna kartica? Pomoć plizz ![]()
![]() |
|
|