|
![]() |
#1232 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
primene buju
![]() |
#1233 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Zadnja ribarnica tam na dnu placa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A i rotkvice su ok... Danas sam jeo neki mladi luk-bio je baš gadan ![]() Vidiš-dobro si me podsjetio za rotkvice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1237 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni su ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Brontosaurus z mlincima ![]() Patka z mlincima, uz to svjeze rotkvice, par pusleka mladog luka, doma kuhana rol sunkaod jedno 2 kile minimum. Kaj bu u Petak bumo vidli sve mi nekek smrdi na paniranog oslica ( ne onog iz Ledo skrinje: DualWiel ), a kaj znas mozda se zalomi i pohana raza.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Super Moderators
|
Čuj Kristuš...sve si nekaj mislim..kaj ne bi ti trebal rundu zavrtit za Uskrs ![]() ![]() ![]() Mislim-bio bi red:burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Super Moderators
|
Tak je ![]() Red je red. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() a kaj mi budete napravili ak ja odbijem , razapeli me? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 09.04.2004. u 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Tko je spomeno rambo kekse ![]() Eto došel ja da Vam svima čestitam Uskrs, da od Rak-a uzmem par brojeva telefona, da od AMDejca stvorim akvaristu a s mitzekom da napravim pistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
|
Ajoj ![]() Nazovem te ovih dana na fontele pa da odemo zajedno u Remetinac..ups ovaj... na kavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
|
imam nešto švertova (full malih), platija, uskoro ce i silver molyji. Ancistruse sam razmnozavao tamo jos u prvom mjesecu i svih 40 komada koji su odrasli sam prodao ali bit ce ih jos samo dok malo vremena ulovim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Marac kaj se \ali[ ja nisam n=bio na odsustvu koliko je ukupno tvoj vojni rok . A us put helbala te tvoja microsoft naturale tastarura niako da se nau;im na nju. BTW Blagoslovljeno Vam jelo Uskr[nje: kuhana [unjka s maldim lukom i fransuckom salatom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Super Moderators
|
Žderonje moje drage-sretan vam Uskrs ![]() Mislio sam još malo palamuditi-ali sam se tako nehumano usvinjio sa uskršnjim doručkom da ne mogu ni čašu Žuje popit ![]() ![]() ![]() Tako sam se grdo natrpao da mislim da ću preskočiti ručak ![]() Rok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Headbangig Grunf!
|
Hvala Jelc također. Ja sam si ostavil mjesta za janjetinu s krumpirom, al sam potrpal 7-8 jaja, brdo šunke, kulena, francuske i 7-8 glavica mladog luka. Onda sam se sjetil kajje za ručak pa sam stal.
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() DAO BOG DA NAM BU SAKI DEN VUSKRS! hick!!!!! nebi štel kvarit.. i moja velikost se je dooooooooobro nakrkala šunkice,FRANCUSKE,jajcof,odojka,pureka z mlincima,uffffff sad moram zmislit kAJ BU ZA VEČERU¨¨¨¨¨¨¨!11!!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Želim cijeloj populaciji Žderonja (i onima koji to žele postat) Sretan Uskrs i nek bude još puno fine papice. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|