|
![]() |
#12361 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Jesi sve sam poje(*)o? ![]()
![]() |
![]() |
#12362 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
klopala sam burek za gablec...iz pan peka, onaj frkani...super je ![]() ![]()
![]() |
#12363 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#12364 |
mrzi zimu
|
je je je je...kod nas se kaze burek za sve kaj je od tog tijesta i punjeno bilo cime ne srackajte ![]()
![]() |
#12365 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12366 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Moram danas ubit do kraja žuljba i zelje ![]() Sve mi se nekaj vrti po glavi da bi mogao jedan dan delati onu papicu sa kojom sam i otvorio ovaj thread...da malo presječem tešku hranu.
![]() |
#12367 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja iskreno ne znam osobu koja ide po sirnicu u pekaru. A svi redom izlaze van sa burekom od sira/mesa/krumpira ![]()
![]() |
![]() |
#12368 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12369 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
tako je burek i kole ili pive ![]() ![]() a doma me opet čeka sarma..više mi je dosta sarme..jutros sam namazal šnitu kruha sa senfom i gore nabacal jegera..bi bacil i luka ali nemrem baš jako smrditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12370 |
Super Moderators
|
![]() |
#12372 |
Super Moderators
|
![]() |
#12374 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12375 | ||||
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ti mi se možeš javiti na razgovor, za mjesto stručnog savjetkina na polju Bureka.
![]() |
![]() |
#12376 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() a šta i ja kažem bure sir..burek meso.. @Milentije..da sam znao da ces biti tamo na kavi donio bi ti burek od višanja i jabuka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12378 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Slažem se s miletom.Da u bosni uđete i kažete burek i onda u sufiksu dodate nešto mliječnoga/biljnog porijekla,prvo će vas zbunjeno pogledat a onda vam se opalit smijat u lice ![]() Mile,kako se zove onaj keksić što ti npr. u sarajevu posluže uz ćevape,onako znaš suv keksić bez ikakvog nadjeva i filunga?Jeo sam jednom o zaboravio kako se zove,već se par dana ubi u pokušaju da se sjetim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12379 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
drug mile je itekako u pravu, burek je burek, sirnica je sa sirom, ovo drugo je nest treće, sa krumpirom je krumpiruša, al to je nest deseto, i sve se jede s kiselim mlijekom ako sam sta u krivu nek mile ispravi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12380 |
Banned
|
U biti nije vam naglasio i kojeg oblika burek mora biti.A i krompiruša i sirnica isto nisam nikad čuo.U biti sve osim motanog bureka su pite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12382 |
Super Moderators
|
Dečki-ne treba vas bolit ona stvar zato kaj se neko ime upotrebljava u nekom djelu zemlje onako kako vi doma niste navikli.. Ja velim prezvuršt, netko drugi tlačenica a treći švargla. Koga briga? I ne pada mi na pamet nekog iz Slavonije ubjeđivat da se ne veli švargla nego prezvuršt. Svaki dio zemlje ima svoje ime za neku vrstu hrane, ono kaj je meni slana štrudla od sira u jednom djelu Zagorja je štruklji a dva sela niže je opet drugi naziv ![]()
![]() |
#12383 |
Pod naletima kopita zla
|
Znate kaj..nek vam netko tko zna napravi štrukel..slane..skuha ih..njih cca 20ak komada..posloži ih u protvan..zalije vrhnjem i zapeče ![]() to morate probati :ždero: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12384 |
Banned
|
Gdje imaju dobre lazanje za naručit a da hoće dostavit u vukovarsku? I hića je,gladni smo ja i ženski ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12385 |
Super Moderators
|
![]() |
#12388 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Eto pratim već neko vrijeme Žderonje i naprosto je milina čitat kako sudionici guštaju u dobrim zalogajima ![]() Maloprije sam se tako fino napucao friških smrčaka sa kajganom i zelenom salatom da mi iskri pred očima. I da, nije me sramota priznat (ono kao na sastancima bivših alkosa): "Ja sam Petar i imam jaku kiselinu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12390 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Jedna od najukusnijih gljiva. Pokretač moje lijene *uzice da se bar malo okanem kompa i prošetam po šumi. http://www.gospodarski-list.hr/clana...refID=01042007 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|