| 
 | |||||||||||
|  16.04.2008., 10:38 | #1 | 
| weliki pwner... Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: čakovec 
				 | 

kkomp se sam resetira i windows javlja neku grsku, molim pomoc
			 nisam znal kam bi stavil temu jer je pol hardwerski a pol softwerski problem... ovako...pred par dana mi se pocela javljati neka glupa poruka kad upalim komp...točnije ova:  i nekad mi se zna komp restartati sam od sebe...pogotovo dok trazim nesto po c disku (systemskom) pomagajte...kaj da radim i ako ko zna u cemu je problem...hvala 
				__________________ Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić | 
|   |   | 
|  16.04.2008., 11:14 | #2 | 
| Vodenjak :) Datum registracije: Feb 2008 Lokacija: Križevci 
				 | pa klikni na ono oznaceno "klick here" Otvorit ce ti se u cemu je tocno problem pa postaj ovdje. Ovak se ne vidi u cemu je problem | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  16.04.2008., 12:45 | #3 | |
				 | Citiraj: 
 i sad sam napravil screenshotove... ako stisne na click here pokaze se ovo:  a ako na tomu stisnem jos (to wiev technical infornation about the error report) onda se pokaze ovo:  dajte ljudi nekak pomognite...hvala 
				__________________ Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić | |
|   |   | 
|  16.04.2008., 13:48 | #4 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | @doorman pogledaj ovo tu http://windowsxpsp2pro.blogspot.com/...ous-error.html | 
|   |   | 
|  16.04.2008., 23:32 | #6 | 
				 | e i da probal sam komp staviti na automatski test u programu occt. a rezultati su katastrofa... dobis one 4 slike a meni je nakon 15 i nesato minuta vec javilo na svim slikama pise procesor prevruc...ja ga sad noasim u ve-mil...jbag... ako mozda znate riajesenje kojeg problema samo napisite... sorry na gramatickim gresama zurilo mi se... 
				__________________ Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |