|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Program za čitanje news grupa
Jućer sam si instalirao Outlook 2003 koji na žalost nema news reader, a do sad sam koristio Outlook Express sa kojim sam pregledavao news grupe. Isprobao sam još par programa ali svi su bili loši jel pokazuju postove i odgovore zajedno tj. nije kao u Outlooku. Jel ima neki pošteni program koji prikazuje postove na newsima kao u Outlooku?
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa još uvijek imaš Outlook express za news-e ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Bilo koji od ovih news readera je bolji od autluka: Forte Agent, 40tude Dialog, MicroPlanet Gravity, XNews, Mozilla ![]()
![]() |
#4 |
(°_°)
|
ja koristim mozilla thunderbird (i za mail) bio sam na 40tude-u, al skinuo sam s njega, nikako da ga konfiguriram kako zelim ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Isprobao sam skoro sve navedene ali nikako da se naviknem. Sad skidam Fore Agent pa ću vidjeti hoće biti šta. Mislim da ću se ipak zadržati na Outlook Express-u
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ako ce netko trebati pomoc neka se javi. Kod mene je Agent konfiguriran tako da gledam samo neprocitane threadove (mogu mjenjati poglede). Znaci kliknem skidanje novih poruka za sve grupe, on ih oznaci procitanima pa skida nove poruke. Na poslu mi je stavljeno skidanje samo naslova jer imam stalnu vezu dok doma imam ukljuceno skidanje cijelih poruka ovisno o velicini. Recimo ne skidam nista vece od 150 linija (oko 7KB). I naravno po defaultu pravilno kvota ![]() Attachmente prikazuje u cijelini, znaci ne rastavlja ih kao OE pa ne morate kombajnati i sl. Moze ih automatski sejvati. Podrzava Yenc tak da i ne skuzite razliku. Odlicni filteri. Ima i mail koji radi na istom principu. Sve je u istom diru tak da bez beda nosim s racunala na racunalo. Pravilno posta duge linkove, odnosno ne wrapa ih kao OE kod kojeg dobijete link u par linija (naravno ne radi ![]() Quotani dio prikazuje drugom bojom... http://www.forteinc.com/agent/features.php Sto se tice OE-a. On moze prikazivati poruke ![]()
![]() |
#7 |
(°_°)
|
sad si me skoro uvjerio ![]() aj probat cu ga, pa mozes ubrzo ocekivat post pod "problemi" ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
Nemas beda ![]() BTW Dialog je po principu rada gotovo kopija Agenta s tim da ima vise dodatnih funkcija. Ono sto mi smeta je cinjenica da je nesto sporiji u radu a i dosta je bugovit. Agent postoji dugi niz godina i jednostavno radi bez problema. Ne sjecam se da mi se ikad srusio.
![]() |
#9 |
Premium
|
Skinuo sam si onaj Forte Agent i uspio ga iskonfigurirati. Ali me zanim dali je moguće podesiti da čim odaberem post da mi se otvori a ne da moram dvaput kliknut ili pritisnuti enter?
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ne moze se tako podesiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |