|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
MX 1000 ne(kvalitet)
Evo danas sam morao da popravljam mx1000 misa stvarno sam pukao ko livada, problem je u lijevom tasteru koji neradi kako treba nekada moram kliknuti 2-3 puta umjesto jednom tako da stvarno strasno iritira. I prosli mi je radio dvoklik umjesto jednog klika ali taj sam u revoltu razbio tako da sam imao rezervnih dijelova za ovaj novi, zamjenio sam taster sada radi kako spada, ali me najvise nervira da tako skup mis pocne zezati nakon 6 mjeseci ne tako intezivnoga rada cak se u opste neigram.Zanima me dali je stvarno tako los kvalitet i dali jos neko ima slicnih problema kao ja, ili ja imam pravo mnogo "srece". Imam nekakvo smece od misa star 10 godina koje koristim kao rezervu i za servis on radi kao i prvi dan, a meni 2 mx1000 zezaju nakon manje od godine. Sada stvarno neznam koji bih kupio sljedeci kada i ovaj dozivi sudar sa zidom, neki koji barem 2 godine radi kako treba.
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prije godinu i pol kupio 2 komada u Italiji, oba jos rade savrseno. Jos jedna potvrda da kod nas dolazi "posebna" kvaliteta odredjenog hardwarea. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja ga imam oko 18+ mj. nikakvih problema s mišom.Mogu slobodno reć(po mom mišljenju)da je to jedan od najboljih miševa na tržištu.Najveći poblem je naše tržište na koje dolazi roba upitne kvalitete.Ipak smo mi BALKAN kaj ne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam ga već nekoliko mjeseci i stvarno savršen bežićni miš. Svaka preporuka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja imam explorera 4.0 i isto je ljevi klik poceo stekat, razlog je bilo to sto nozica jedna na tasteru nije bila zalemljena bas kak spada i jednostavno se otpojio. To sam shvatio nakon zamjene tastera s bocnim kad je proradio normalno taj "pokvareni" proradio normalno. Onda sam malo podebljao sve kontakte i sad radi kao novi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|