![]() |
MX 1000 ne(kvalitet)
Evo danas sam morao da popravljam mx1000 misa stvarno sam pukao ko livada, problem je u lijevom tasteru koji neradi kako treba nekada moram kliknuti 2-3 puta umjesto jednom tako da stvarno strasno iritira. I prosli mi je radio dvoklik umjesto jednog klika ali taj sam u revoltu razbio tako da sam imao rezervnih dijelova za ovaj novi, zamjenio sam taster sada radi kako spada, ali me najvise nervira da tako skup mis pocne zezati nakon 6 mjeseci ne tako intezivnoga rada cak se u opste neigram.Zanima me dali je stvarno tako los kvalitet i dali jos neko ima slicnih problema kao ja, ili ja imam pravo mnogo "srece". Imam nekakvo smece od misa star 10 godina koje koristim kao rezervu i za servis on radi kao i prvi dan, a meni 2 mx1000 zezaju nakon manje od godine.
Sada stvarno neznam koji bih kupio sljedeci kada i ovaj dozivi sudar sa zidom, neki koji barem 2 godine radi kako treba. |
Prije godinu i pol kupio 2 komada u Italiji, oba jos rade savrseno. Jos jedna potvrda da kod nas dolazi "posebna" kvaliteta odredjenog hardwarea. :(
|
I meni je radio dvoklik, ali ne bas svaki put. Zadnjih nekoliko mjeseci nemam vise takvih problema, vratio se u normalu..
|
Ja ga imam oko 18+ mj. nikakvih problema s mišom.Mogu slobodno reć(po mom mišljenju)da je to jedan od najboljih miševa na tržištu.Najveći poblem je naše tržište na koje dolazi roba upitne kvalitete.Ipak smo mi BALKAN kaj ne!
|
Imam ga već nekoliko mjeseci i stvarno savršen bežićni miš.
Svaka preporuka! :) |
ja imam explorera 4.0 i isto je ljevi klik poceo stekat, razlog je bilo to sto nozica jedna na tasteru nije bila zalemljena bas kak spada i jednostavno se otpojio. To sam shvatio nakon zamjene tastera s bocnim kad je proradio normalno taj "pokvareni" proradio normalno. Onda sam malo podebljao sve kontakte i sad radi kao novi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |