Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.12.2003., 02:28   #1
Busy
Just4Fun
Moj komp

Busy's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Video in

Eto ne kuzim sta je jer mi je prije dobro radilo! Video in sam normalno pokretao iz MMC-a i sve radilo ok, a sa mi javi UNABLE TO START TV (The TV player failed to initialize the video...jos mi napise da mozda imam krive video drivere instalirane i da to mogu provjeriti sa pc checkom i to napravim i prodje sve testove osim jednog warninga (Remote wonder: Not version 1.5.0.0 or more recent i DVD drive could not be detected)!!! DVD uopce nemam vec samo przilicu...e da i imam catalyste 3.10 (cijele, sa svim dodacima,control panel i wdm) te sam stavio MMC 8-8-0-0.
a kad sam iso instalirat MMC javlja mi warning da UCI is not installed, some applications may not work properly i jos ATI DVD decoder was not detected, DVD will not be installed...
eto nije bas u kratko al sam skoro sve obuhvatio...e da i win xp pro (sa sp1 i svim ostalim updateovima) a graf Sapphire ATI Radeon 9000 (VIVO) 128MB DDR...
eto ak je neko imo nes slicno nek mi objasni sta bi trebao napravit...hvala unaprijed
e da i jos sam primjetio da su stariji MMC imali opciju VIDEO IN (s kojom sam direktno kad sam ju ukljucio gledao telku tj. u mom slucaju video) a sad ovaj novi ima samo TV... jel to jedno te isto?
Busy je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno