![]() |
Video in
Eto ne kuzim sta je jer mi je prije dobro radilo! Video in sam normalno pokretao iz MMC-a i sve radilo ok, a sa mi javi UNABLE TO START TV (The TV player failed to initialize the video...jos mi napise da mozda imam krive video drivere instalirane i da to mogu provjeriti sa pc checkom i to napravim i prodje sve testove osim jednog warninga (Remote wonder: Not version 1.5.0.0 or more recent i DVD drive could not be detected)!!! DVD uopce nemam vec samo przilicu...e da i imam catalyste 3.10 (cijele, sa svim dodacima,control panel i wdm) te sam stavio MMC 8-8-0-0.
a kad sam iso instalirat MMC javlja mi warning da UCI is not installed, some applications may not work properly i jos ATI DVD decoder was not detected, DVD will not be installed... eto nije bas u kratko al sam skoro sve obuhvatio...e da i win xp pro (sa sp1 i svim ostalim updateovima) a graf Sapphire ATI Radeon 9000 (VIVO) 128MB DDR... eto ak je neko imo nes slicno nek mi objasni sta bi trebao napravit...hvala unaprijed e da i jos sam primjetio da su stariji MMC imali opciju VIDEO IN (s kojom sam direktno kad sam ju ukljucio gledao telku tj. u mom slucaju video) a sad ovaj novi ima samo TV... jel to jedno te isto? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |