Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2007., 14:37   #1
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
zalutali mail

Kako se može dogoditi da nekom stigne krivi mail, npr. meni je stigao mail koji nije poslan meni, mail je bio poslan na

ime1.prezime1@os.t-com.hr

a stigao je na

ime1.prezimeN@os.t-com.hr

Po sadržaju maila nebih rekao da se radi o spamu

što je to?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2007., 14:49   #2
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Heh, nista cudno, i meni ima dosta padobranaca na MSN-u. Odjednom neko salje zahtjev za stavljanje na listu, tamo vamo kad covjek obruno redosled prezime.ime@... u ime.prezime@...... Da li zapisu pogresno na papiric ili pogresno unesu to samo oni znaju.
Oglas

Oglas
Staro 31.05.2007., 14:58   #3
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Heh, nista cudno, i meni ima dosta padobranaca na MSN-u. Odjednom neko salje zahtjev za stavljanje na listu, tamo vamo kad covjek obruno redosled prezime.ime@... u ime.prezime@...... Da li zapisu pogresno na papiric ili pogresno unesu to samo oni znaju.
gle nije nitko ništa obrnuo, jednostavno mi u thunderbirdu piše od [koga je već] za [ime1.prezime1@os.t-com.hr] a moja adresa(na koju je uostalom i stiglo) je [ime1.prezimeN@os.t-com.hr]
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2007., 09:57   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
prije bih rekao da je tvoja adresa bila upisana u bcc dio poruke koji ti nevidis
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2007., 15:00   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ili da nije neki redirect na tvoj mail ?

Znam da je prije bilo na T-comu - kada si otvorio račun da moš ići na net, dobio si besplatnu mail adresu. I tamo si još mogao napraviti npr. 3 dodatne mail adrese (jer npr. račun ti je bio na starog, a neš njegovo ime i prezime koristit u svom mail-u). E, onda su mislim svi mail-ovi koji su dolazili na te dodatne mail adrese su dolazile i na glavnu i/ili obrnut. Znam da je meni tako bilo sa tom dodatnom na T-comu, glavna je bila na staru, a ja sam na dodatnoj svojoj dobivao i njene mail-ove koji su bili samo njoj poslani.
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno