![]() |
zalutali mail
Kako se može dogoditi da nekom stigne krivi mail, npr. meni je stigao mail koji nije poslan meni, mail je bio poslan na
ime1.prezime1@os.t-com.hr a stigao je na ime1.prezimeN@os.t-com.hr Po sadržaju maila nebih rekao da se radi o spamu što je to? |
Heh, nista cudno, i meni ima dosta padobranaca na MSN-u. Odjednom neko salje zahtjev za stavljanje na listu, tamo vamo kad covjek obruno redosled prezime.ime@... u ime.prezime@...... Da li zapisu pogresno na papiric ili pogresno unesu to samo oni znaju.
|
Citiraj:
|
prije bih rekao da je tvoja adresa bila upisana u bcc dio poruke koji ti nevidis
|
Ili da nije neki redirect na tvoj mail ?
Znam da je prije bilo na T-comu - kada si otvorio račun da moš ići na net, dobio si besplatnu mail adresu. I tamo si još mogao napraviti npr. 3 dodatne mail adrese (jer npr. račun ti je bio na starog, a neš njegovo ime i prezime koristit u svom mail-u). E, onda su mislim svi mail-ovi koji su dolazili na te dodatne mail adrese su dolazile i na glavnu i/ili obrnut. Znam da je meni tako bilo sa tom dodatnom na T-comu, glavna je bila na staru, a ja sam na dodatnoj svojoj dobivao i njene mail-ove koji su bili samo njoj poslani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |