|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
TT sonic vs CM hyper TX
koji je po vama bolji izbor?nisam neki HC clocker nego mi je bitno da je tih i da dobro hladi.sonica bi koristio bez venta a ovaj CM je jeftin sa ventom koji se jako malo čuje...da čujem razmišljanja! i kolika bi bila temp.x2 4200+ sa sonicom bez venta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nece ici x2 4200+ bez venta... mora imat barem minimalni air flow... ako imaš u kanti dobro riješen protok zraka, onda mali tunel će napravit čuda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Rezultati nisu usporedivi, osobito ne u vezi hlađenja. Performanse samog hlađenja ovise o samom kućištu, tj. kvaliteti istoga, broju ventilatora i njihovim performansama, komponentama u kućištu, temperaturi okolnog zraka i puno drugih faktora. Na reviewu može biti temp od 60°C a kod tebe može biti 65°C ![]() Ne znaš sve dok ne vidiš tj. isprobaš...Ali slažem se sa Renom, da bi ST držao pasivno trebaš omogućiti solidan propuh u kućištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() znači, ako imaš neki sustav gibanja zraka (1 IN, 1 OUT / 2OUT) onda bi mogao složiti ST pasivno... iako ne vidim svrhe, kada jedna 120tka (sharkoon, xsilence), na minimalnim okretajima će napravit PUNO, a nećeš čut... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Dakle imam proc x2 4200+ (939) i TT sonic tower sa ventom koji je spojen na 3 pinski na plocu koji se vrti oko 650RPM i nikad ne prelazi 800 RPM a apsolutno je necujan.. ja u kompu cujem samo kako mi struji zrak.. Temperature idle - WMP, i surfanje lagano Temperature sat i pol prime torture testa "In-place large FFTs" Inace imam konfu iz prvog siga jedina novost je 2 sticka rama od 1Gb umjesto ovih gigu.. Na upuhu imam jedan 120 a na ispuhu 2, svi su na L na P180 kucistu iliti na 5V, raspored komponenti i kablova je OVAKAV Napomena na sve je da nista nije clockano te da ovakve temerature kakve su sad po opterecejnem prikazane ne vidim nikad u normalnom radu, npr, nakon 3h COD2 temperatura jezgre proca nikad nisam vidio da je presla 40 kakav je naspram CM stvarno ne znam ali nadam se da će i ovo pomoci. LP, FoX Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 13.04.2007. u 09:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sonic je bolji, ali ne toliko koliko košta (+ vent jer pasivno x2 neće ići; moj ne ide, a kamoli tvoj). Imaš para i voljan si ih potrošit? Sonic Tower Imaš para, a puno ti je za Sonic + vent ? Hyper TX Dapače, bilo bi super kada bi kupio Hypera pa pošto imate iste proceve, usporedite temperature ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|