|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
USB zeza
Bio sam kod prijatelja i neradi mu ni printer ni scaner. ima win98(mislim da je SE al nisam siguran) kod printer/properities/details/port napise mi nest ko cannot find usb port il tak nešt. odem na device manager i ima tri upitnika na keyboard, neki procesor il tak nest i na usb root hub. kad uđem u bilo koji od njih napise mi u device status nest ko " NTKERN.vxd is unable to load driver (Code 2)" nisam siguran jel tocno to pise. uglavnom ispod pise da stisnes na update driver i da ce popravit. to sam napravio i ova prva dva su maknili upitnike. usb root hub i dalje nece. pokuso sam na windows update i isto nenadje nikaki driver. u BIOSu ima onChip USB enabled, a pokraj usb root huba u device manageru ima neki Via PCI to USB driver neki VT neznam koji broj i on nema upitnik. Jel zna ko u cem bi mogo bit problem? Unaprijed Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: USB zeza
Citiraj:
restartaj računalo,upali u biosu usb,instaliraj drivere pri pokretanju windowsa i trebalo bi radit(tako sam riješio problem kod sebe-isto via-in kontroler)... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Re: USB zeza
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
O kojoj je ploci rijec i je li se radi u USB-u 2.0?
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa probaj u device manageru maknut USB root hub i kontroler ( bez da ikaj diraš u BIOS-u ) i ponovo pokreni Win. Iako sumnjam de će to kaj pomoći - vrijedi probat. Win jednom kad zgrabi driver - pa makar i krivi, drži ga se ko pijan plota. Probaj staviti na njegov comp Win XP ili 2000 - imaju daleko bolju podršku za USB. Win 98 ( obićni i SE ) se baš i ne slažu s tim, za njih, novim stvarima. BTW. Na laptopu - 500 Mhz P III i 128 RAM-a vrtim Win 2000 bez problema ![]() Alternativno - Microsoft autoupdate, moglo bi riješiti dati problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|