|
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.nabava.net/katalog/trazil...+tower&x=0&y=0 Ja baš mislim sljedeći tjedan kupit sonica, i sad ga nigdje nema!!! : Machineg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi Scythe Mine u Linksu, iako je na popisu pasivnih coolera to je Aktivni cooler cijena je 270kn a hladi ko npr BigTyphoon http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.907.031
![]() |
#6 |
Moderator
|
može stat i 92 i 120 koliko sam gledao no nema potrebe za mjenjanjem ovog venta jer je čist pristojan samo je pitanje kak ga fiksirat no nađe se načina ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
Prvo imaš opciju Edit pa je koristi ubuduće ![]() Drugo ako je to stvarnih 22dB onda to nije nikako previše ![]() Npr jedan stock cooler ima preko 30 ovisno o broju okretaja i vrsti A kolko bi ti dB? Evo ti fino link pa vidi koliko je što? imaš zvučne zapise pa poslušaj http://www.silentpcreview.com/article285-page6.html http://www.silentpcreview.com/article271-page5.html
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Za EDIT,nema problema ![]() 30dB? a ma krasno... Vec imam jednog BT ali sam ga prodao sa komponentama... u ponedjeljak idem po nove i trebao bi mi neki cooler, mislio sam ST ali ih ocigledno nema,a neda mi se opet kasnije skidat i vracat maticnu... a BT je 100 kn skuplji od ST... ma sranje tesko... izgleda da ce neko vrijeme radit sa stock-om dok ne dodje ST... Vidis,mogao bi i Fanmate unutra ali... svejedno imam jedan vent od 120mm viska koji sam planirao stavit na ST,a nema druge, kupit komponente i nek radi na stock cooleru dok ne dodje ST u neku od trgovina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
koji dio rečenice di kažem da hladi ko i BigTyphoon ne razumijep? ![]() Taj cooler je i više neg dovoljan
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Al dobra je stvar sta ih spojis na potenciometar pa mozes smanjivat napon. Kad igras pojacas a kad je u idelu samo smanjis. [EDIT] Tek sad vidim da je vent 100mm a ne 120. Izgleda da cu cekat sonic towera ili uzet Btyphoona. Dal ima neka druga preporuka da je ful tih i da se moze dobro clockat. bilo bi dobro da je vent 120. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
najbolje ti je uzet freezera 7pro stvarno nečujan a predobro hladi...
![]() |
#18 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Sonic Towera kako vidim još nema, a hladnjak mi treba. Da li je ovaj Scythe Mine sposoban raditi bez ventilatora? Jel bolje hladi Sonic Tower ili Scythe Mine? Postoji li možda još neka alternativa ST-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
svaki je cooler sposoban radditi bez venta ![]() pitanje je samo kako onda hladi sa ventom Mine hladi kao npr BigTyphoon možda stupanj dva slabije kaj ti baš mora bit bez venta? fino ga smanjiš i nećeš ga čut uopće
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
dosao je st u links - 277ln aj preporucite neki 12cm tihi vent koji kad bi delao na <1000rpm ima jos kakav takav protok zraka i dal mi se vise ispati uzet st + takav vent ili bt... posto na kraju izade isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.103 prilicno dobar ventilator a i 120mm glacialtechi su dobri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
a st ili bt? ajmo ljudi! dijelim bodove za reputaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja dajem prednost Typhoonu, probao sam oba i upravo zamjenio Sonica za BT, ipak mi je bolji! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
evo, evo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
a meni? ![]() ![]() dakle, bt je nesto bolji izbor eventualno zbog toga sto hladi i podrucje oko socketa, tj. regulaciju napajanja. EDIT: procitaj wolvov post dolje. potpisujem ga ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 09.11.2006. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
stvar je u tom da ne mislim vozit jos godinama pa ce mi dobro doc za buduci c2d, x2... sta vec inace trazim neki sto jaci da mi vent radi na sto nizim okretajima. na cipset ide hr-05 sli, na grafu modani vf700cu, a iza mi je cm-ov 1200rpm vent koji ce ic na 5v (vjerojatno i vise posto ne vjerujem da da ce bucit previse) izvukao sam one railove za hard i uglavit cu ga spuzvom... jedino mi jos ostaje napajanje, a to mijenjam za nekog seasonica ili anteca kad skupim neke novce i kako naleti na onom forumu malo nize ![]() kvragu vama sam vec dao za dva posta iznad pa nis od reputationa ovaj put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dečki, NINJA PLUS...oko 330kn...najjači zračni hladnjak... e6300@3450mhz@1.525V (očitanje oko 1.47) -full load (orthos) 44 stupnja (max)...: goood : mjereno sondom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|