|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
coolermate cmt-alf-9a problem
evo, jučer mi fischer i hrski kupe vent za rođendan, otpakiram ga sve 5, kad ono hoću ga zaserafit na kuciste... banana nemogu uopce zaserafit serafe koje sam dobio uz vent na njega ima ko kakvu ideju?
![]() |
#2 |
Spermich Termich
|
itko????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne idu šarafi kroz rupe na ventilatoru ili kroz kučište ili oboje? Ne kužim... Pa zemi druge šarafe, manje ili kakvi ti već trebaju, imaš u svakoj željezari po 50 lipa...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nisu to oni samourezujući? Slikaj, ovako možemo samo lupetat bezveze.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
To je i meni prvo palo na pamet. Pogledaj jel imaš navoje u rupama za šarafe od venta. Ako nema, onda ih moraš na silu zašarafiti da napraviš navoje. Ja sam se s tim iz***o ko konj, i reko nikad više ne kupujem takav vent... Edit: Dok ja napišem post, 2 svanu prije moga :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nema niti moj GT od 120mm navoje tamo u rupama, pa sam ga zašarafio bez problema sa onim šarafima kaj sam dobil uz njega. Jednostavno, kako ti je Crais rekao, napraviš sam navoje. Ili ako ništa drugo, zemeš malo manje a duže šarafe i dodaš s druge strane maticu (ako ide na kučište vent).
![]() |
#10 |
Spermich Termich
|
da, nemaju navoje , a jedan sam radio 10 minuta ![]() malo je zeznuto, al odo onda ja u akciju : pirate : šta je najbolje piše "easy instalation".... hvala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja to radim sa el. bušilicom. Stavis gore nastavak za sarafe i deri. Da si nebi ruke trosio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
To možeš jedino ako imaš bušilicu s potenciometrom iliti onu kojoj kontroliraš brzinu okretaja jačinom pritiska na 'okidač'. Ima ih jeftinih, ali ako hoćeš kvalitetu znaju doći i po 300 dolara (DeWalt-ova na baterije) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obična akubušilica i sređena stvar.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|