![]() |
coolermate cmt-alf-9a problem
evo, jučer mi fischer i hrski kupe vent za rođendan, otpakiram ga sve 5, kad ono hoću ga zaserafit na kuciste... banana
nemogu uopce zaserafit serafe koje sam dobio uz vent na njega ima ko kakvu ideju? |
itko????
|
Ne idu šarafi kroz rupe na ventilatoru ili kroz kučište ili oboje? Ne kužim...
Pa zemi druge šarafe, manje ili kakvi ti već trebaju, imaš u svakoj željezari po 50 lipa... |
ne, fora je kaj nejdu šerafi u vent, a dobio sam posebne šerafe uz vent pa nemogu uzet neke druge
ovi su full tanki naravno da su ti šerafi u pitanju :( |
Da nisu to oni samourezujući? Slikaj, ovako možemo samo lupetat bezveze.
|
dakle ovo je vent
http://www.imagesforme.com/thumbs/5383vent.jpg na ovim zaokruženim mjestima nema navoja, i nemogu u njih zašerafit te vijke koje sam dobio. možda nadjem bolju sliku |
dal možda s druge strane moraju doč matice?
|
Citiraj:
Edit: Dok ja napišem post, 2 svanu prije moga :P |
Pa nema niti moj GT od 120mm navoje tamo u rupama, pa sam ga zašarafio bez problema sa onim šarafima kaj sam dobil uz njega. Jednostavno, kako ti je Crais rekao, napraviš sam navoje.
Ili ako ništa drugo, zemeš malo manje a duže šarafe i dodaš s druge strane maticu (ako ide na kučište vent). |
da, nemaju navoje , a jedan sam radio 10 minuta :grrr:
malo je zeznuto, al odo onda ja u akciju : pirate : šta je najbolje piše "easy instalation".... hvala ;) |
Ja to radim sa el. bušilicom. Stavis gore nastavak za sarafe i deri. Da si nebi ruke trosio :D
|
ko bi se toga sjetio a fleks? :D:D:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
sve je riješeno
radi ko fleksov auto :D:D:D |
Obična akubušilica i sređena stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |