|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Silencer 4 bezobrazno zuji
Vent je u att-u podešen na 100%, kad upalim komp ponekad (doduše sve češće) počne zujat kao boschova flekserica, da bi se nakon 3-4 min stišao i vratio u normalu. Ako stavim vent na 15% sve je tiho kako treba, ali čim prebacim na 100% opet kreće zujanjeeee i traje 4-5 min do normale. Tako nije bilo prije i počelo me živcirati : stoopid Što mi je činiti? Ima li ikakvo rješenje koje ne uključuje odvajanje silencera od grafičke, jer imam fobije od takvih zahvata : sweating Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bacit malo ulja u ležajeve... ali to zahtijeva rastavljanje svega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koji si ti lik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Nego, nije ti to stvarno nikakav problem, osim ako taj silencera ima onaj drek kaj se zaljepi na memoriju. Znam da sam ja skoro strgao svoju grafu zbog tih ljepljivih drekova koji ne služe ničemu... Tako da, ako nemaš tih ljepljivaca, mogu ti i ja pomoć pa bacit malo ulja ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zule
|
Sa stražnje strane kartice je bakrena pločica od silencera koja pokriva sve kekse, dakle bojim se da je to to. ![]() A da ja nju malo promiješam cijelu u ulju, čujem da hardver podnosi to, pogotovo suncokretovo..a možda da dobije tretman u domaćem extra djevičanskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Nije frka ako je pločica na memoriji, nego neka kao guma koja je s jedne strane naljepljena na silencera, a s druge na chip memorije - to je onda sranje jer se teško odljepi sa memorije... I da, svi znamo koliko ti dnevno tog "ekstra djevičanskog ulja" napraviš ![]() ![]()
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ja sam tu gumu prsticima dirao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Ajde Zule, nemoj tako...Evo, kada mi ovaj tjedan prođu ispiti, dolazim do tebe i bumo to nauljili kako treba... Nemoj mislit da sam zaboravil ko me non stop vraća doma pijanog sa Žderonja đabe ![]() ![]()
![]() |
#14 |
prcknedl
|
nemoj. onda se bumo mjenjali: ja tebi svoju x800gt sa stock coolerom koji ne zuji, al je malko buchan... a ti meni svoju grafu, ja si podmazhem i uzhivam ![]() ma kaj bi bil bed, ja kompove i bikeove servisiram iz gushta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I moj isto zuji onak ko da struže od nešto...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma non-stop se čuje to struganje. Kad malo pomaknem grafu ili dirnem lagano vent, prestane.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
prcknedl
|
potrosen lager? |
![]() |
![]() |
|