|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Voltaza
Citiraj:
pogledaj na netu jel imam kakav volt-mod za nju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Spica, nasao sam da ploca ima neke jumpere (cak i za memoriju koju nemres mjenjat u biosu ![]() ![]() Jos jedna stvar, kuzim voltazu CPU-a al za sta onda sluzi voltaza memorije ili AGP slota odn. graficke? Isto za stabilnost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako dižeš freqvu AGPa i memorije onda je poželjno da dobivaju više juice-a ![]() ![]() Kad sam ja digo AGP na 1.6 mogao sam još za 10MHz friziram memoriju grafulje ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...
|
Pa dobro, ovo nije za vjerovat. Pazite sad, komp je upapljen, stavim 11x185 na 1.8V i sve lijepo radi. Onda zgasim komp i hocu ga uplait al on nejde, nece bootat. Moram ga zgasit sa power switchom (ono drzanje 4 sekunde), upalit, stavit na 11x180, pricekat par minuta, stavit ga na 11x185, resetirat komp i onda lijepo boota i radi na toj brzini. Pa dobro ko je tu lud? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() onda si ocito malo pretjerao s clockanjem. Hebes to kaj ti komp radi 2% brze ako se pali iz svake pete. barem je to moja filozofija
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Na nekim pločama su takve stvari normalne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...
|
Aha, kuzim. ![]() Ovo je fakat zadnje pitanje, sad ga imam na 11x187=2058mhz. Radi na 1.85V. Hoce li ga ta voltaza, ono, ubiti? Ili ce samo skratit vijek trajanja? Jel znate kolko? ![]() Imam dobro hladjenje, tak ocan radi na 32c idle, 36c full. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...
|
Ispravka: 38 idle, 42 full al je jos uvijek dobro. Jucer je bilo za smrznut se u sobi pa valjda zato one tempe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|