|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
vmod graficke, pitanje?
zelio bih napraviti vmod na jezgri svoje graficke i za to mi treba vodljiva tinta (eng. conductive ink) dali netko zna gdje to mogu nabaviti? p.s. nisam znao gdje staviti ovaj thread aq posto je povezan sa OC- anjem je tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Volt mod 9600Pro? Zašto, pobogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
upgrading...
|
ma zaboravite na nju, ovaj stari komp je tu jos koji mjesec, govorim o eVGA 7900GT vmod-u (to sam zaboravio navest) jel zna ko gdje tu tintu mogu nabavit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Chipoteka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Se smije znati razlog tom moddanju eVGA 7900GT kartice....štekaju igre, treba ti za obaranje nekog rekorda 3DMarku ili nekaj deseto? Koja je to verzija kartice; "obična", CO, KO, Superclocked, Signature Series? EDIT: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: McG. 26.06.2006. u 20:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
upgrading...
|
tak, cisto zelim dic freq. sto je vise moguce ![]() to je normalna eVGA 7900GT (bez ikakvih nastavaka iza, u HGspot-u po oko 2500kn) provjerit cu chipoteku, hvala (ne znam pod sta da trazim, al nema veze : stoopid ) EDIT: nisam naso nista u chipoteci, barem ne na pretrazivanju, neki drugi prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ček, šta nisu te serije bile sklone rikavanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
upgrading...
|
ma inace je 7900GT serija skolna rikavanju jer je navodno proizasla od jezgara koje nisu mogle dostici brzinu GTX-ice (jezgra je ista i u GT i u GTX, ali undervoltana) tak da je to lucky-draw i nista drugo, al se isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() @ mrd_nesto:sorry kaj ti ne znam napisati nick ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
̣
|
Citiraj:
G71=7600serija G73=7900serija Porikavalo ih je par,da,da...To kaj ovi na XSu muce HW nije ni cudo kaj su pokrepale ![]() btw.posalji toru da ti stavi e... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Uzmi malo vremena i pročitaj http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34114 , svakom novom članu je to dobra početna točka. Jer da si ovo pročitao, ne bi pitao tko je tor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
̣
|
Citiraj:
Taj neki ti je stand-up komicar!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
upgrading...
|
ok, poslo sam mu pm (mozda to i procitam kasnije) nego sta na kraju niko ne zna di to mogu nabavit? malo sam googlo o tom i neki li pod nickom ZYXY je nju koristio kad je unlocko neki stari XP, al njega nema tu jos od 2004.-te tak da ne znam kog da vise pitam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Kažeš da si gledao u Chipoteci? Evo, meni je trebalo nevjerojatnih 20 sekundi da pronađem artikl broj 8071800001 , pod širokom potrošnjom, podkategorija ljepila. Cijena : 65 kuna za 3g srebra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
upgrading...
|
e fakat fala sky (zato sam i napiso da ne znam pod cim da trazim) jos samo da skuzim kako da to applyam na PCB u uskoj ravnoj liniji.... fala na pomoci svima, osobito sky-ju : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
No frks. ![]() Što se tiče upotrebe, tu ti je preporuka povući dvije trakice selotejpa i između toga nanositi srebro malo zarezanim vrhom čačkalice, nešto kao naliv pero. Ali još jednom upozoravam, ako nešto shebeš, gubiš garanciju ako ostane tragova srebra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Zalijepiš dve trake izolirke jednu uz drugu, tako da ti ostane jako uzak prostor između njih, i samo prefarbaš. Onda odlijepiš, i voila! EDIT: Sky me preteko |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
upgrading...
|
thnx ljudi, al to sam vec znao. ![]() nego, ne brini za garanciju to ide dolje bez problema s malo onog za skidanje laka za nokte, jos jednom hvala na pomoci svima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|