|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Računanje potrebne voltaže za proc
Postoji li neki program ili način da se izračuna koliku bi voltažu trebao procesor na određenom clocku..npr.2,8ghz na 4,0ghz itd..dakle radi se čisto o nekom izračunu..bez da se testira (jer nemam na čemu) no interesira me..čisto onako..informativno..
![]() |
#2 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
To ti zna samo Procesor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
|
Kvragu..hm, zna možda tko kolika bi bila potrebna voltaža za Northwood B 533 BUS s478 1.525 Vcore - 2,8@4,0Ghz Interesira me bi li mu bilo dosta 1,7
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema tu nikakve formule...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
tesko da ces tog northwooda navuci na 4ghz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Di ima peltiera za kupit? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Neki dan na newsima je bio jedan! Inace, ne znam gdje bi ga nasao u Hrvatsko po trgovinama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
sto je taj peltier?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..dno
|
Citiraj:
Znam lika koji isti moj drži na 4,15Ghz s vodenim, tako da ima nade. Ja sam svog s Zalmanom držao na 3,5Ghz..možda dogura bar do 3,8..oh wel..bumo vidjeli..ovako napamet nemogu ništa..
![]() |
![]() |
#13 | |
..dno
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj Northie D1 radi sa 2.8 GHz na 3.6 GHz uz 1.6V. Ako imaš D1,možda bi uspio nategnuti 3.8 GHz sa 1.7V ali za 4 GHz trebaš imati über hlađenje i 1.75-1.8VČesto sam spominjao kako je to preveliki napon za Northwooda i onda brzo odapne.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Rev D1 je kao i ovi: http://www.ocinside.de/go_d.html?htt...database_e.cgi a ima i boljih: http://www.xtremesystems.org/forums/...Northwood+4GHz
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma nisam ja rekao da sigurno ide na 4GHz! Samo sam istaknuo da ih je dosta rev D1 koji mogu potegnuti na taj takt. Da su svi zavrsili u SAD ne bih rekao, samo je tamo vise ljudi bilo spremno spaliti proc samo da vide 4GHz! Ja sam siguran da samo u ZG postoje deseci ovakvih proceva s rev D1 i M0 koji se vrte u nekim office kompovima u kojima ekipa samo tipka u Wordu i surfa netom a da nisu ni svjesni toga : suicide
![]() |
#19 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Oglas: mijenjam svoj Northwood D1 za M0 Northwood. Odlično radi u Wordu, slova se brže tipkaju! ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
a evo ovaj moj jednostavno neće da primi voltažu veču od 1.675 A testira sam s drugim i ide do 1.9. ![]() Sad kako natjerat ovog mog na 1.9 ne znam a zato ga ni nemogu više OCati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|