|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() e ovako vidio sam par slicica koje su mi se dopale ![]() 1. To mi treba za htpc 2. Na tom kompu je sada XP sp2 3. Taj komp bi trebao biti u mrezi sa druga dva na kojim su također xp-i jer 4. taj komp bi preko mreze koristio DvD i Hdd drugog kompa pa me zanima kako i da li se uopće moze to umreziti ???? UNAPRIJED HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa to se buta s CD-a direkt u memoriju, nevažno koji OS imaš, ne trba čak ni hard disk. Podrška za Divix, VCD itd...Zgodna stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovo mi je super do sada...ali kako optiku zelim koristiti s drugog pc-a u drugoj sobi te takodjer njegov hdd (mp3) kako ih umreziti '????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
skinuo sam neki geexbox-generator-0.98.7. i 386.tar.gz i geexbox-0.98.7-en.i386.iso u raru su i sta dalje kada ih otpakiram?????????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam u studentskom domu koristio Knoppix na jednom kompu kojem je crko hard. Normalno pristupaš sheranim stvarima na mreži prek smbmount-a. http://www.linuxquestions.org/questi...d.php?t=398242 Imaš i GUI frontend za to, LinNeighbourhood ... ima ih još vjerojatno, ja sam koristio taj http://www.bnro.de/~schmidjo/ Kad mountaš sherani direktorij na mreži normalno se krećeš u njemu sa file managerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
have a nVidia card but TV-Out doesn't work :-( ... This is one of the disadvantages of closed source drivers. nVidia didn't provide the specifications of its graphic cards to the open source community. As a result, nvtv (the software needed to use TV-Out) is, at now, not really compliant with some GeForce 3/4 cards and TV-Out may not work. Spam nVidia's tech support, requesting open source drivers ;-) to je sa stranice copy / paste... ima tko ovu grafu i koristi li je s tv izlazom???? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
pa malo pogldaj...stvar je zgodna ali ako nemam tv izlaz onda mi ne koristi za htpc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |