![]() |
Geexbox
e ovako vidio sam par slicica koje su mi se dopale :) a kako nisam nikada imao linux moze koja recenzija i upute za konfiguraciju...
1. To mi treba za htpc 2. Na tom kompu je sada XP sp2 3. Taj komp bi trebao biti u mrezi sa druga dva na kojim su također xp-i jer 4. taj komp bi preko mreze koristio DvD i Hdd drugog kompa pa me zanima kako i da li se uopće moze to umreziti ???? UNAPRIJED HVALA :beer: |
Pa to se buta s CD-a direkt u memoriju, nevažno koji OS imaš, ne trba čak ni hard disk. Podrška za Divix, VCD itd...Zgodna stvar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo mi je super do sada...ali kako optiku zelim koristiti s drugog pc-a u drugoj sobi te takodjer njegov hdd (mp3) kako ih umreziti '?????
|
skinuo sam neki
geexbox-generator-0.98.7. i 386.tar.gz i geexbox-0.98.7-en.i386.iso u raru su i sta dalje kada ih otpakiram?????????????????????????? |
Ne otpakiravaš ih nego spržiš "sliku" ( .iso) s Nerom....
|
Ja sam u studentskom domu koristio Knoppix na jednom kompu kojem je crko hard. Normalno pristupaš sheranim stvarima na mreži prek smbmount-a.
http://www.linuxquestions.org/questi...d.php?t=398242 Imaš i GUI frontend za to, LinNeighbourhood ... ima ih još vjerojatno, ja sam koristio taj http://www.bnro.de/~schmidjo/ Kad mountaš sherani direktorij na mreži normalno se krećeš u njemu sa file managerom. |
Citiraj:
|
have a nVidia card but TV-Out doesn't work :-( ...
This is one of the disadvantages of closed source drivers. nVidia didn't provide the specifications of its graphic cards to the open source community. As a result, nvtv (the software needed to use TV-Out) is, at now, not really compliant with some GeForce 3/4 cards and TV-Out may not work. Spam nVidia's tech support, requesting open source drivers ;-) to je sa stranice copy / paste... ima tko ovu grafu i koristi li je s tv izlazom???? :confused: |
Citiraj:
pa malo pogldaj...stvar je zgodna ali ako nemam tv izlaz onda mi ne koristi za htpc :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
izgleda da ne radi s Nvidiom NIKAKO :fuming: |
ati maybe ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |