|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kyro2+AbitNF7S2=IRQ konflikt
Kako riješiti ovaj problem. Instalirao nove WIN. Stavio drivere od Nvidie 5.10 i nakon toga probao staviti drivere od KYRO2 od Herculesa i nisam uspio. U Device manageru mi prikazuje IRQ konflikt grafičke i nekakvog Nforce2 agp to pci bridge. Kako riješiti taj problem. Od dodatnih kartica u kompu nemam ništa. E da. grafička je AGP 2x, dakle nemogu je štetati. Probao sam u biosu nešto kemijati s IRQ no nisam uspio. hvala. Ostatak konfe je : 1700+ (palomino), HDD Maxtor 10 GB,DVD ROM LG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Kyro2+AbitNF7S2=IRQ konflikt
Citiraj:
EDIT: Evo sta kaze Abit "Accelerated Graphics Port connector supports AGP 8X/4X (0.8V/1.5V)"
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..meni je uredno radila na abitovoj kt7a koja prima i agp 2 i 4X,ali iz iskustva ti mogu reci da sam imao problema sa tom grafom,tocnije s driverima....promjeni ako si u mogucnosti...
![]() |
#4 |
Premium
|
da. grafa je 2x. Možda to stvara probleme. Sliku ja dobijem. 1024*768 u 32 bita. Ali driveri neidu gore nikako. A treba mi tv-aut s te grafe na tv. Budem nešto skemijao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kyro2 i nForce se ne vole ![]() Nista po tome ne mozes poduzet...nForce ne voli starije...samo mlade... ![]() Zezam se...vec je bilo dosta govora o tome i zakljuceno je da Kyro2 ne radi na nForce plocama...
![]() |
#6 |
Premium
|
au.shit. ma ni mogoče. ah taj nf2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|