![]() |
Kyro2+AbitNF7S2=IRQ konflikt
Kako riješiti ovaj problem. Instalirao nove WIN. Stavio drivere od Nvidie 5.10 i nakon toga probao staviti drivere od KYRO2 od Herculesa i nisam uspio. U Device manageru mi prikazuje IRQ konflikt grafičke i nekakvog Nforce2 agp to pci bridge.
Kako riješiti taj problem. Od dodatnih kartica u kompu nemam ništa. E da. grafička je AGP 2x, dakle nemogu je štetati. Probao sam u biosu nešto kemijati s IRQ no nisam uspio. hvala. Ostatak konfe je : 1700+ (palomino), HDD Maxtor 10 GB,DVD ROM LG. |
Re: Kyro2+AbitNF7S2=IRQ konflikt
Citiraj:
EDIT: Evo sta kaze Abit "Accelerated Graphics Port connector supports AGP 8X/4X (0.8V/1.5V)" |
..meni je uredno radila na abitovoj kt7a koja prima i agp 2 i 4X,ali iz iskustva ti mogu reci da sam imao problema sa tom grafom,tocnije s driverima....promjeni ako si u mogucnosti...
|
da. grafa je 2x. Možda to stvara probleme. Sliku ja dobijem. 1024*768 u 32 bita. Ali driveri neidu gore nikako. A treba mi tv-aut s te grafe na tv. Budem nešto skemijao.
|
Kyro2 i nForce se ne vole :(
Nista po tome ne mozes poduzet...nForce ne voli starije...samo mlade... :D Zezam se...vec je bilo dosta govora o tome i zakljuceno je da Kyro2 ne radi na nForce plocama... |
au.shit. ma ni mogoče. ah taj nf2.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |