|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Windows could not start?
Evo moj problem! upalim komp i sve radi nakon nekog vremena se zamrzne i izbaci me van iz windowsa.Onda se pojavi onaj plavi ekran na kojem piše ako van se desilo ovo prvi put resetiraj windovse ako ne pregledaj sve nove softere i hardvere.Ja ga onda resetiram i napiše ovo: "WINDOWS COULD NOT START BECOUSE THE FALLOWING FILLE IS MISSING OR CORRUPT: <WINDOWS ROOT>\SYSTEM32\HAL.DLL. PLESE RE-INSTAL A COPY OF THE ABOVE FILLE" Poslje toga ponovo ga resetiram radi ali se ovo zna dešavat dosta često! Molim za bilo kakav savijet. Hvala! Windows XP Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
chek znachi ti ga mozesh upaliti nakon sto se to dogodi kasnije i bez windows repaira ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
točno tako i to me najviše zbunjuje čak sam i upotrjebio hdd life da vidi šta je sa hardom i sve štima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Windows could not start?
Citiraj:
Ovdje
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
malo sam pročitao ima nekih riješenja ali ono što je najčudnije je da niko od njih više nemože pokrenut windowse dok evo ja vama pišem postove sa svog kompa? I tko onda kaže da komp nema svoju volju je... bi mu mater! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Vidi vraga tek sam sad skužio da si iz susijedstva odnosno iz Rijeke!Hvala na pomoči nadam se da ču uspijet riješit ovaj problemčić. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|