![]() |
Windows could not start?
Evo moj problem!
upalim komp i sve radi nakon nekog vremena se zamrzne i izbaci me van iz windowsa.Onda se pojavi onaj plavi ekran na kojem piše ako van se desilo ovo prvi put resetiraj windovse ako ne pregledaj sve nove softere i hardvere.Ja ga onda resetiram i napiše ovo: "WINDOWS COULD NOT START BECOUSE THE FALLOWING FILLE IS MISSING OR CORRUPT: PLESE RE-INSTAL A COPY OF THE ABOVE FILLE" Poslje toga ponovo ga resetiram radi ali se ovo zna dešavat dosta često! Molim za bilo kakav savijet. Hvala! Windows XP Pro |
chek znachi ti ga mozesh upaliti nakon sto se to dogodi kasnije i bez windows repaira ili?
|
točno tako i to me najviše zbunjuje čak sam i upotrjebio hdd life da vidi šta je sa hardom i sve štima?
|
Re: Windows could not start?
Citiraj:
Ovdje |
evo prakticki drugi post na stranici sto je nino5 prilozio je moguce rjeshenje, probaj to napraviti.
|
malo sam pročitao ima nekih riješenja ali ono što je najčudnije je da niko od njih više nemože pokrenut windowse dok evo ja vama pišem postove sa svog kompa?
I tko onda kaže da komp nema svoju volju je... bi mu mater! |
:D cudnovato znam...
predlozio bih kada nadjesh vremena i napravish backup, da obavish jednu novu, svjezu instalaciju windoza jer oni to vole... :rolleyes: ;) |
Vidi vraga tek sam sad skužio da si iz susijedstva odnosno iz Rijeke!Hvala na pomoči nadam se da ču uspijet riješit ovaj problemčić.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:29. |