|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Problem...ne mogu igrati...
Evo ovako...još kad nije počela škola sve je bilo lijepo...no onda kad je počela počeli su i problemi s korištenjem računala...prije sam igrao igrice po par sati na dan....no onda moj stari kaže:"Počela je škola i trebaju ti ocjene za upis..."..i zabranio mi je svako igranje ...no od toga naravno ništa...pa je stavio password na korisničke račune...to sam riješio preko safe mod-a mijejajući password...i to je bilo dabro sve do jučer kako me iznenadno uhvatio...e tu je problem...mislim da je stavio password, onaj u biosu, što ga treba upisati pri startapu...i tu bih vas molio za pomoć...kako mogu maknuti ili promjeniti taj password???? BTW: da mi netko ne bi reka da rađe učim...imam prosjek 5.0 i siguran upis sa natjecanjem...no znate kakvi su starci...idu do maksimuma... Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Bude me tvoj tata istukao ako vidi ovo ![]() Samo se ti igraj tako da prebaciš jumper za ccmos na poziciju 2-3(na večini ploča) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Probaj objasnit starom da ak imaš 5.0 da ti nema kaj prigovarat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
|
Kak ste vi nesnalažljivi ![]() Onda ti napišeš svoj password pa stari nemre na komp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a gle neka stavi svoj pass i onda neka se pravi lud ![]() inace probaj passworde po redu kucni broj tvoje ime prezime mamino sestrino ime od psa ima u 80% slucajeva pali ![]() uglavnom ja da imam prosjek 5.0 uzeo bi komp odnio im ga u kuhinju i rekao da ga bace zatim bi SVAKI dan isao van i ostajao vani dok oni nepozaspu. U 99% slucajeva ce ti vratiti komp i reci evo ti i igraj se ![]()
![]() |
#8 |
JDM
|
Ja nemam prosjek 5.0 i mogu da skaču kroz prozor. Za komp ubijam i derem (žive ak treba) teliče, ofce i janjce. Nema te sile koja bu me maknula od kompa. Kupi starom pištolj nek si puca u čelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
moj stari je imao najučinkovitije rješenje: uzeo komp, stvaio ga u kutiju u furao ga sa sobom na posao... e da je neku ukrao auto!!! ![]() prije ga je ostavljao doma, al pošto nema mjesta u kuči di može sakrit KOMP od mene odlučio se za ovo gore... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : : lol2 : ja ću se ugušit (od smijeha)....koji ste vi likovi.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Kaj se sve jos nebu culo ovdje... Napravi ovo kaj je Mrkonja reko i bok. Kasnije stavi svoju sifru i bas te briga. Djeca imaju pravo na igru i zabavu (tak je bar bilo u onim UNICEFovim reklamama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
bez brige imao sam ga... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() ![]() p4 1,8 ghz mb intel 845 bilings 512 gf fx 5700 još me brine nativna rezolucija od 1280*1024 sobzirom na moj slabašni kompić,kako će to vući???i još online W:ET??kako izglda ako se stavi na 1024*768??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Problem...ne mogu igrati...
Citiraj:
![]() Jer i sam imam sina. Moj ima 3.5g i da ja ne držim na "kratkoj uzici" korištenje PCja moj sin bi po cijeli dan igrao Garfilda, nekakvo prepoznavanje životinja i njihovog glasanja, slusanje djecijih pjesmica i sl. stvari. Sad ga je počelo zanimati vožnja NFSU, ja vozim a on gleda i kad treba stisce ENTER. Ma da nebi....1/2 sata na dan i zdravo. Pocni raditi nesto korisno, piši referate na PCju, uči osnove programiranja.... pa ce i stari olabavit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
ovo šro je MRKONJA rekao mi se čini kao najbolje...to ima nekakve veze z matično..valjda...ja još neš zgorim ![]() ![]() ![]() adam se da poslije ovoga kompa ne bu vozil na posel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
mb soltek 75frn2-rl |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
ma joj ... reci ti starom.... stari jedan dan sjedenje za kompom ce bit moj posao ... hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
riješeno....jednostavno sa tu bateriju izvadio na deset min. i gotovo...nada se da me stari ne zmlatil ![]() FALA SVIMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
riješeno....jednostavno sa tu bateriju izvadio na deset min. i gotovo...nada se da me stari ne zmlatil ![]() FALA SVIMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() usput radimo korisnu stvar, učimo te kak "otključat" password. šta da ga zaboravi? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|